menu

Rhythm of the dance

- med The National Dance Company of Ireland

Aalborghallen

søndag 03. oktober 2021 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Priser:
O: 455,- A: 395,- B: 355,- C: 315,-

Varighed:
Ca. 2 timer

The National Dance Company of Ireland byder på eventyrlig underholdning i denne nye udgave af det populære show Rhythm of the Dance.

Det irske danseshow er en rejse gennem Irlands historie – lige fra de gamle myter og legender til den moderne nutid. Publikum kommer ud på en vaskeægte danse-rejse, når de prisvindende dansere sammen med de bedste livemusikere og sangere gengiver, hvordan den oprindelige irske dans bevæger sig frem til den nye moderne dans.

Det er uden sammenligning magisk, når de talentfulde dansere på tælling forbliver i formation og til perfektionisme koreograferet flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist. Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitar og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de selv hele scenen og fremfører den keltiske musik helt fortryllende. Dette kombineret med unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer gør Rhythm of the Dance til et af de bedste shows af sin slags.

Showet har været på en verdensomspændende turné i 22 år, hvilket gør det til det længst kørende irske danseshow i verden. Det er ikke til at tage fejl af succesen, når publikum klapper og tramper i gulvet i takt med danserne til den keltiske musik.

Rhythm of the Dance glæder sig til at optræde for et dansk publikum igen, så nordjyderne kan forvente et sprudlende musikalsk show, der får publikum til at rokke med fra stolerækkerne.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Udsendte pressemeddelelser

Verdensomspændende irsk danseshow i Aalborg 14. september 2021 kl. 09:35 Læs mere
Ti spritnye live-oplevelser med rabat på billetten 22. marts 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566