menu

Rhythm of the dance

25 års jubilæumsshow

Aalborghallen

lørdag 06. april 2024 kl. 20:00

Show

Priser
O: 480,- A: 415,- B: 385,- C: 345,-

Early Bird Rabat
Spar 50 kr. pr. billet ved
køb inden 8. maj 2023

Spar 50% med

Kulturtapas
Bestil bord

A la carte på Podium
Bestil bord

The National Dance Company of Ireland byder på eventyrlig underholdning i denne nye udgave af det populære show Rhythm of the Dance, der i 2024 drager på en verdensomspændende jubilæumsturné. 

Det irske danseshow er en rejse gennem Irlands historie – lige fra de gamle myter og legender til den moderne nutid. Publikum kommer ud på en vaskeægte danse-rejse, når de prisvindende dansere sammen med de bedste livemusikere og sangere gengiver, hvordan den oprindelige irske dans bevæger sig frem til den nye moderne dans.

Det er uden sammenligning magisk, når de talentfulde dansere på tælling forbliver i formation og perfekt koreograferet flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist. Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitar og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de selv hele scenen og fremfører den keltiske musik helt fortryllende. Dette kombineret med unik lyssætning og fantastisk smukke kostumer gør Rhythm of the Dance til et af de bedste shows af sin slags.

Rhythm of the Dance har turneret i 25 år, hvilket gør det til det længst kørende irske danseshow i verden. Det er ikke til at tage fejl af succesen, når publikum klapper og tramper i gulvet i takt med danserne til den keltiske musik.

The National Dance Company of Ireland glæder sig til at optræde for et dansk publikum igen, så nordjyderne kan forvente et sprudlende musikalsk show, der får publikum til at rokke med fra stolerækkerne.

Billetkontor: +45 9935 5566