No More Jacks

Mod nye tider

Aalborghallen

onsdag 26. september 2018 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Pris:
A: 345,- B: 315,- C: 255,-

Varighed:
Ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause.

 

 

Efter ti år i selskab med Four Jacks’ vidunderlige musik, er det tid til forandring for de fire musikalske venner Stig Rossen, Jesper Lohmann, Jesper Asholt og Keld Heick, og publikum kan glæde sig til et brag af et show, som markerer ti års samarbejde på scenen – 10 års musikalsk venskab.

Four Jacks stoppede samarbejdet i 1964 og overlod scenen til andre kunstnere, som skabte nye fantastiske ørehængere, hvoraf mange er blevet evergreens.

Det er disse store hits, de fire venner nu tager under kærlig behandling og fyrer af i kapelmester Peder Kragerups velklingende firestemmige arrangementer. Som altid, serveres musikken indpakket i charme, humor og kærlige drillerier, og med et fantastisk orkester bag kvartetten.

Har man oplevet Rossen, Lohmann, Heick og Asholt i deres sprudlende hyldest til Four Jacks, så kan man denne gang glæde sig til at synge og gynge med på numre som “To mennesker på en strand”, “Susanne, Birgitte og Hanne”, “Tag med ud å fisk” og mange, mange andre ørehængere fra 60’ernes og 70’ernes ind– og udland.

Der er lagt op til en herlig aften. Vi glæder os til at se jer!

Anmeldelser

Morten Buckhøj
"Stig Rossen og co. leverer en musikalsk fest, der underholder og henrykker."
pov.
"Kvartetten Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Lohmann og Jesper Asholt indtager med selvsikkerhed Det Kongelige Teater, forvandler for en aften Gamle Scene til Las Vegas og giver den som velsyngende “Rat Pack” med tilhørende lavtflyvende jokes og charme så tyk, at den kan skrabes af de forgyldte balkoner."

Medvirkende

Stig Rossen
Jesper Asholt
Jesper Lohmann
Keld Heick

Kapelmester
Peder Kragerup

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566