Michèle's Meet'n'Greet

- Melvin Kakooza & Mor

Aalborghallen

mandag 31. maj 2021 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

UDSOLGT

Pris inkl. gebyr
330,-

Varighed
2 x 45 min.

Showet er flyttet fra 27. januar til 31. maj 2021 grundet de forlængede restriktioner. Billetkøbere har modtaget information på mail. Læs mere her

Tag med til et ekstraordinært talkshow, når Michèle Bellaiche inviterer Melvin Kakooza og hans helt igennem elskelige mor Carolyne med på scenen i Aalborg som det eneste sted i Nordjylland.

Der er lagt op til en åbenhjertig, inspirerende og ikke mindst hylende morsom aften, der kommer til at handle om alt fra familie til karriere og ikke mindst Danmark og danskere set med Melvin og Carolynes øjne. Noget er helt sort, og rigtig meget er vanvittigt sjovt!

Melvin Kakooza har gjort kometkarriere på den danske underholdningsscene og har taget befolkningen med storm - både som stand-up komiker med egne one-man shows og i adskillige tv-programmer. 

Selvom det langtfra har været nemt, har mor og søn altid formået at holde sammen, tro på deres drømme og se lyst på tilværelsen - for med humor kommer man rigtig langt!

Melvin og Carolyne har i aftenens anledning sagt ja til at svare på alverdens spørgsmål fra publikum, og det er med at lægge hjernen i blød, for der udloddes en præmie til aftenens bedste spørgsmål.

Info vedr. billetkøb
Ønsker du at købe flere end 2 billetter, bedes du kontakte AKKC’s billetkontor på tlf. 9935 5566 (hverdage kl. 10-14). Dette skyldes, at billetsystemet kun tillader køb af max 2 billetter samlet, da der til dette arrangement er indregnet Corona-afstand mellem pladserne.

Udsendte pressemeddelelser

Melvin & Mor på eksklusiv turné 18. august 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566