Michèle's Meet'n'Greet

- Melvin Kakooza & Mor

Europahallen

onsdag 27. januar 2021 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr
330,-

Varighed
2 x 45 min.

Tag med til et ekstraordinært talkshow, når Michèle Bellaiche inviterer Melvin Kakooza og hans helt igennem elskelige mor Carolyne med på scenen i Aalborg som det eneste sted i Nordjylland.

Der er lagt op til en åbenhjertig, inspirerende og ikke mindst hylende morsom aften, der kommer til at handle om alt fra familie til karriere og ikke mindst Danmark og danskere set med Melvin og Carolynes øjne. Noget er helt sort, og rigtig meget er vanvittigt sjovt!

Melvin Kakooza har gjort kometkarriere på den danske underholdningsscene og har taget befolkningen med storm - både som stand-up komiker med egne one-man shows og i adskillige tv-programmer. 

Selvom det langtfra har været nemt, har mor og søn altid formået at holde sammen, tro på deres drømme og se lyst på tilværelsen - for med humor kommer man rigtig langt!

Melvin og Carolyne har i aftenens anledning sagt ja til at svare på alverdens spørgsmål fra publikum, og det er med at lægge hjernen i blød, for der udloddes en præmie til aftenens bedste spørgsmål.

Showet er udsolgt, men hvis restriktionerne ifm. COVID-19 ændrer sig, og der bliver mulighed for at sætte flere billetter i salg, kan du tilmelde dig ventelisten og få førsteret til de ekstra billetter.

Udsendte pressemeddelelser

Melvin & Mor på eksklusiv turné 18. august 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566