menu

Michèle LIVE

Med Søren Østergaard & Smadremanden

Aalborghallen

onsdag 02. marts 2022 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Priser:
A: 350,- B: 330,- C: 310,-

Oplev multikunstneren Søren Østergaard som gæst i talkshowet Michèle LIVE med journalist og TV-vært Michèle Bellaiche.

Det bliver en helt eksklusiv version af talkshowet, da aftenens gæst, Søren Østergaard, ledsages af den landskendte personlighed fra Otterup på Fyn, Erik Bo Nielsen – bedre kendt som Smadremanden.

Søren Østergaard selv er én af landets mest populære og kendte kulturpersonligheder, som igennem en lang karriere har medvirket i utallige sammenhænge, såsom skuespiller i diverse film- og TV-produktioner, improvisatoriske teaterformer med bl.a. "Hatten rundt"-konceptet, Cirkusrevyen og diverse varietéer.

I dag er Søren Østergaard dog nok mest kendt som cirkusdirektør i Zirkus Nemo, hvor han igennem flere år har præsenteret et altid flot og varieret felt af internationale cirkusartister, samtidig med at han selv spiller flere elskelige og populære karakterer – f.eks. Bager Jørgen, Målermanden og naturligvis Smadremanden.

Det bliver et nært, ærligt og meget personligt interview med Søren Østergaard, hvor Michèle Bellaiche stiller skarpt på personen bag den lange karriere – alt krydret med sjove anekdoter og historier.

Som en særlig del af talkshowet dukker Smadremanden op for at svare på spørgsmål fra publikum – hvis nogen altså tør spørge om noget...

Traditionen tro vil der blive udloddet præmier til aftenens bedste spørgsmål!

Udsendte pressemeddelelser

Søren Østergaard og Smadremanden gæster talkshow 17. juni 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566