menu

Lisbet & Ulf

På slap line igen

Aalborghallen

søndag 19. marts 2023 kl. 16:00

Show

Priser
A: 390,- B: 350,- C: 320,- D: 290,-

Early Bird Rabat
Spar 50 kr. pr. billet ved
køb senest 18. oktober 2022

Spar 50% med

Varighed
Ca. 2 timer inkl. pause

Lisbet & Ulf er et humoristisk talkshow med Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Lukas Birch.

I marts 2023 får publikum mulighed for at opleve to af de største danske showbizz personligheder, der vil fortælle anekdoter om deres liv sammen på de skrå brædder igennem 50 år, men også genopleve nogle af de mest legendariske revynumre, og på den måde gøre det, de altid har været bedst til: At træne danskernes lattermuskler!

Både Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl har spillet deres sidste sæson på Cirkusrevyen. Men når en epoke slutter, starter en ny.

Det bliver en underholdende tur ned gennem memory lane tilføjet en god portion grin og anekdoter fra deres mange år i showbizz, som bare ikke må gå i glemmebogen.

Måske møder vi Dronningen? Måske møder vi Humørbomben, der er glad for Cha cha cha? Måske får vi en vise? Og måske genser vi et eller to af Lisbet og Ulfs legendariske revy numre?

Alt kan ske når man slipper to af Danmarks sjoveste mennesker løs på scenen.

Hele herligheden styres af den unge talkshowvært Lukas Birch, der tidligere har lavet talkshows med Ulf Pilgaard, Mette Blomsterberg, ”Bag om Badehotellet” med Anne Louise Hassing og Amalie Dollerup – og Lukas er en etableret del af den danske revyscene, både som aktiv skuespiller, men han skriver også tekster til flere revyer.

James Price vil stå for musikken under showet, ligesom han har gjort til Cirkusrevyen gennem hele 22 år.

Ulf, Lisbet, Lukas og James glæder sig til at byde publikum velkommen til en hyggelig, spændende og ikke mindst sjov aften.

Udsendte pressemeddelelser

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard på slap line igen 05. oktober 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566