menu

Det Gule Show

med Fisker & Pilgaard

Europahallen

torsdag 09. februar 2023 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Pris
300,-

Spar 50% med

Varighed
2 timer inkl. pause

Venskaber er som livet – det går op, det går ned, men det er i medgang og modgang.

I dette show bliver du inviteret ind i dagligstuen hos Familien Fisker og Familien Pilgaard. Et særligt venskab mellem fire personer, der alle har taget den samme personlighedstest… og som alle mener, at resultatet kun er delvist rigtigt.

For den gule personlighed er nemlig udadvendt, inspirerende… og irriterende, selvoptaget og til tider alt for meget.

En hylende morsom hvirvelvind af både godt humør og pinlige historier. Og et show der både vækker til eftertanke og latter, men også minder os alle sammen om, at man ikke bliver en bedre ven af at prøve at være perfekt. Tværtimod.

Mange kender nok allerede Stephanie og Kasper Fisker, som glædeligt deler ud af deres liv – på godt og ondt – på Instagram med flere end 100.000 følgere hver. Parrets CV er efterhånden langt og rummer titler lige fra professionel fodboldspiller til podcastværter.

De fleste kender Hans Pilgaard fra diverse tv-programmer på TV2, og i 2016 giftede han sig med Jobbe. Stephanie Fisker og Jobbe Pilgaard har kendt hinanden lige fra barnsben – og så er de begge vant til, at deres bedre halvdels job foregår i rampelyset. De to familiers venskab er helt særligt.

Nu får nordjyderne imidlertid mulighed for at opleve dem live til Det Gule Show, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Udsendte pressemeddelelser

En gul personlighedstype og en hvirvelvind af godt humør 31. august 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566