Dahl på Hack

- Live-optagelse af det populære radioprogram

Europahallen

onsdag 16. juni 2021 kl. 19:00

Show
Følg facebook event

Pris
245,-

Varighed
2 timer inkl. pause

Showet er flyttet igen! Ifølge genåbningsplanen, må vi først åbne i maj. Derfor er showet 29. april (tidligere 11. februar) ny flyttet til 16. juni. Billetter gælder automatisk til den nye dato, og billetkøbere er orienteret på mail. Læs mere her

Vær med til optagelsen af det populære radioprogram og podcast, Dahl på Hack, hvor Søren Dahl i selskab med spændende og aktuelle gæster, er garant for en hyggelig og nærværende oplevelse.

Søren Dahl er den altid veloplagte vært, som inviterer på en samtale fyldt med nærvær og hjerterum. Snakken kommer vidt omkring – krydret med den allerbedste musik.

Dahl på Hack har base på den traditionsrige og hyggelige Café Hack i Aarhus, men tager også rundt i det skønne danske land og kommer på den måde tættere på sine lyttere. Programmet sendes hver søndag formiddag på FM og kan ellers lyttes til som podcast, når man ønsker det.

Udover at være radiovært er Søren Dahl musiker, kapelmester og komiker. Han har skrevet musik til en lang række teaterstykker, tv-serier og spillefilm, og han har turneret med egne shows igennem en længere årrække.

Som vært er han et af de mennesker, der har ført samtaler med allerflest, og han har efterhånden udviklet sig til at være samtale-ekspert. Om det er professionelt eller privat, så elsker han at møde nye mennesker.

Hvem der gæster Søren Dahl i showet vil blive offentliggjort senere.

Info vedr. billetkøb
Ønsker du at købe flere end 2 billetter, bedes du kontakte AKKC’s billetkontor på tlf. 9935 5566 (hverdage kl. 10-14). Dette skyldes, at billetsystemet kun tillader køb af max 2 billetter samlet, da der til dette arrangement er indregnet Corona-afstand mellem pladserne.

Lyt til Dahl på Hack på Spotify

Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566