menu

Bee Gees Legacy

- The Bee Gees Music Celebration!

Aalborghallen

lørdag 18. marts 2023 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Priser:
O: 430,- A: 370,- B: 320,- C: 270,- D: 230,-

Spar 50% med

Bestil spisning

You Should Be Dancing, If I can’t have you, Night Fever, I Started a Joke, Stayin’ alive, Massachusetts, Tragedy, Emotion, How Deep is your Love, Love you inside out, To Love Somebody, More than a Woman, Fanny (Be tender with my love)  alle disse hits og mange flere vil brage igennem i det fænomenale show, der fejrer alle Bee Gees klassikere

Denne hyldest til Gibb-brødrene leveres af The Italian Bee Gees, som også er en brødre-trio, bestående af Pascule, David og Walter Egiziano. Deres show er kendt for at respektere Bee Gees originale lyd, og Egiziano brødrenes passion og kærlighed til Bee Gees kan mærkes helt ned på bagerste række.   

Egiziano brødrene aka. The Italian Bee Gees startede deres karriere i år 2000, da de optrådte med en Bee Gees sang i et italiensk tv-show. Siden da har de haft mere end 700 koncerter i flere forskellige lande og optrådt til mange italienske tv-shows. Sammen forsøger de at holde Bee Gees musikken i live overalt i verden.  

Ifølge Robin-John Gibb, der er søn af Bee Gees medlemmet Robin Gibb, er dette det mest autentiske Bee Gees show, der eksisterer! Derfor har han valgt at hjælpe med at producere hele showet, så hans far og onkler kan få den mest virkelighedstro hyldest som muligt. Robin-John Gibb har også et stort musikalsk talent og vil desuden være med live på scenen sammen med Egiziano-brødrene.  

Derudover vil den legendariske keyboardspiller Blue Weaver udfolde sit magiske keyboardspil på scenen. Han spillede sammen med Bee Gees på flere af deres tophits, og blev inviteret med til et af The Italian Bee Gees' shows for 8 år siden og har turneret med dem lige siden. 

Showet er flyttet fra 4. marts 2022 til 18. marts 2023 kl. 20. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato, og der er mulighed for refundering frem til 25. januar 2022. Alle billetkøbere er orienteret på mail.

Udsendte pressemeddelelser

Billetkontor: +45 9935 5566