Bagesnakken

Med Micki, Rosa, Anne og Jon

Aalborghallen

tirsdag 26. oktober 2021 kl. 19:00

Show

Priser:
O: 370,- A: 340,- B: 320,- C: 300,- D: 280,-

Varighed:
Ca. 1 time og 50 min. inkl. pause

Der er lagt op til en hyggelig aften i bagningens tegn, når Rosa Kildahl, Anne Tirstrup og Jon Edlund sammen med vært Micki Cheng, byder indenfor til Bagesnakken.

Til showet kommer publikum endnu tættere på bagedyst-deltagerne, får svar på spørgsmål som, hvad der mon sker med alle kagerne, hvordan livet har været efter programmerne, og om det overhovedet er muligt at tænke på andet end kage.

Derudover vil publikum få mulighed for at stille spørgsmål til deltagerne, deltage i quizzer, og måske blive kåret som aftenens største bageekspert.

Micki Cheng, der indtager rollen som vært til Bagesnakken, fik en flot 2. plads, da han deltog i Den Store Bagedyst i 2015. Året efter vandt han Den Store Jule- og Nytårsbagedyst, og han har også udgivet flere kogebøger. Blandt de mindste er Micki Cheng kendt som børnevært på DR Ultra i programmerne Ultra Factor og Ultras Sorte Kageshow. Micki Cheng deler dagligt opskrifter på de sociale medier, og han har intet mindre end 66.000 følgere på Instagram.

Rosa Kildahl deltog i programmet i 2017, og har sidenhen været med i Vild med dans, holdt foredrag og deltaget i alverdens bage-events landet over. Jon Edlund var finalist i 2017, og charmede sig hurtigt ind særligt hos de kvindelige seere. Han er stadig aktiv bageekspert og har flere end 47.000 følgere på Instagram. Anne Tirstrup var finalist i 2020, og kan også bryste sig af at være vinder af Den Store Jule- og Nytårsbagedyst samme år. Den bageglade sygeplejerske er i fuld gang med at udvikle sin egen serie af bageprodukter.

Efter showet får publikum mulighed for at møde alle fire bagedyst-deltagere og få et billede sammen med dem.

Udsendte pressemeddelelser

Populære bagedyststjerner helt tæt på 09. juni 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566