menu

Sommerrevyen i Aalborg

Med Lone Rødbroe, Henrik Koefoed, Vicki Berlin, Thomas Mørk & Lars Arvad

Aalborghallen

fredag 02. september 2022 - søndag 04. september 2022

Revy

Priser
O: 530,- A: 470,- B: 430,- C: 380,-

Varighed
2 timer og 15 min. inkl. pause

Bestil spisning
Fredag (inden forestillingen
Lørdag (efter den tidlige forestilling)
Lørdag (inden den sene forestilling)

I 2021 kunne Odense Sommerrevy for første gang opleves i en tilpasset version i Aalborg, og det blev så stor en succes, at samarbejdet fortsætter. Derfor kan vi i år byde velkommen til Sommerrevyen i Aalborg.

Årets revy er fuld af flower power, store fællesnumre, sikre klassikere, det nye, politisk satire og plat humor, som publikum kun kan overgive sig til.

Det toptunede skuespillerhold består af Lone Rødbroe, Henrik Koefoed, Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad. Et fantastisk hold med masser af erfaring, spændvidde, musik og komisk talent.

Lone Rødbroe bliver det nye ansigt i Sommerrevyen. Lone er en humørbombe ud over det sædvanlige. Revygenren mestrer hun til fulde, og det har hun vist både i AKKC, Hjørring og også i Sønderborg Sommerrevy et utal af gange. Hun er en flittig teater-skuespiller, og kan også opleves i ”Overleverne” på TV2, og “Når ulven kommer” på DR1.

Henrik Koefoed var med for første gang i 2021 og kan både synge, være komisk og eftertænksom. Henrik er bl.a. kendt fra ”Ørkenens sønner”, og så har han et særligt hjerte for Aalborg, hvor han både har studeret på Nordjysk Musikkonservatorium og haft sin første rolle på Aalborg Teater.

Thomas Mørk har været med fra starten i Odense Sommerrevy, så det er svært at forestille sig en Sommerrevy uden en Thomas Mørk. Hvert år udmærker han sig med sit kæmpe talent for komik og sin måde at formidle humor med sit gummiansigt og vanvittige kropssprog.

Vicki Berlin har også været med fra starten og bidraget til Odense Sommerrevys succes gennem årene. Hun har både skrevet teksten til og udført rollen som figuren Camilla. Udover revy har Vicki også medvirket i international film. Så endnu en meget alsidig og engageret skuespiller.  

Lars Arvad har skabt succesen Odense Sommerrevy i 2016, og er også på scenen i 2022, hvor man kan grine over hans fynske lune figurer. Odense Sommerrevy er på få år vokset til at være én af landets største revyer og er blevet en fast tradition for et stort revyelskende publikum. Parterne ser derfor meget frem til at videreføre traditionen med en sommerrevy i Aalborg.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Forestillingsbilleder af: Peter Kjeldsen

Anmeldelser

iscene
"Skarp satire på fredshåbets vinger."
Politiken
"Den har poesi, den har fjollet humor, den har vitriolsk satire. Den har parodier, og den har sin samtid på sigtekornet, ligesom den bestemt ikke er bleg for at sige den politiske folkestemning ret imod."
Sceneblog
"Præcis som vi forventer det, med flotte enkeltpræstationer, skøn holdånd og sprælsk musik, gakkede tekster og oneliners, samt et overordnet touch af nutiden."

Medvirkende

Revyhold
Thomas Mørk
Vicki Berlin
Henrik Koefoed
Lone Rødbroe
Lars Arvad

Instruktør
Joy-Maria Frederiksen

Kapelmester
Morten Wedendahl

Spilletidspunkter

Tid
Sted
Pris
21:00 02. september
Aalborghallen
380 - 530 DKK Inkl. billetgebyr
18:00 03. september
Aalborghallen
380 - 530 DKK Inkl. billetgebyr
21:00 03. september
Aalborghallen
380 - 530 DKK Inkl. billetgebyr
17:00 04. september
Aalborghallen
380 - 530 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

Årets Sommerrevy er en humoristisk spejling af samtiden 25. maj 2022 kl. 11:00 Læs mere
Sommerrevyen vender tilbage til Aalborg i 2022 22. november 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566