menu

La bohème

Giacomo Puccinis fortælling som operakoncert

Aalborghallen

søndag 10. april 2022 kl. 15:00

Opera

Priser:
O: 630,-
A: 530,-
B: 480,-
C: 405,-
D: 355,-

Varighed:
2 timer og 25 min. inkl. pause

Et helt særligt samarbejde mellem Det Kongelige Teater og AKKC betyder, at nordjyske operaelskere kan glæde sig til at opleve skønne og inderlige La bohème med 100 musikere og sangere.

Det Kongelige Kapel rykker nemlig fra København til Aalborg med stjernesolisterne Migran Agadzhanyan, Gisela Stille, Luthando Qave, Kyungil Ko og modtageren af Aalborg Operapris 2020, Clara Cecilie Thomsen.

Puccinis La bohème fremkalder de helt store følelser. Den uforglemmelige fortælling og den stærke musik griber både erfarne operaelskere og nye operagængere om hjertet. I koncertversionen, som kommer direkte fra Det Kongelige Teater, er det med stjernesolister fra Den Kongelige Opera og korsolister fra Det Kongelige Operakor ledsaget af Det Kongelige Kapel.

Simon Duus debuterer som Schaunard. Migran Agadzhanyan, en blændende Don José i Carmen i forrige sæson, kan opleves som romantikeren Rodolfo og i rollen som Musetta er Clara Cecilie Thomsen, modtager af Aalborg Operapris 2020. Dirigent er Paolo Carignani og La bohème synges på italiensk med danske overtekster.

Essensen i Puccinis La bohème er iørefaldende musik med hjertegribende arier og flotte koroptrin, der er blevet kaldt verdens bedste musikdrama. Medbring gerne lommetørklæde og de bedste venner, som aldrig har oplevet den fantastiske musik før – med risiko for, at de bliver afhængige.

Udgangspunktet for operakoncerten er Puccinis kærlighedshistorie om livet for en flok venner i en opgang. La bohème er en eviggyldig historie om fattige kunstnere, der kæmper for overlevelse i storbyen. Vi følger deres indbyrdes forhold, og hvilke konsekvenser deres valg har.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Medvirkende

Migran Agadzhanyan
Rodolfo

Gisela Stille
Mimi

Luthando Qave
Marcello

Clara Cecilie Thomsen
Musetta

Simon Duus
Schaunard

Kyungil Ko
Colline

Det Kongelige Operakor

Det Kongelige Kapel

Udsendte pressemeddelelser

La bohème som operakoncert med stjernesolister 18. maj 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566