Così fan Tutte

- En opera fra Det Kongelige Teater

Aalborghallen

onsdag 01. april 2020 kl. 19:30

Opera
Følg facebook event

Priser inkl. gebyr:
A: 375,-
B: 325,-
C: 275,-

Efter en pause på fem år kommer Mozarts operamesterværk Così fan tutte igen til Aalborg. Denne gang er det Det Kongelige Teater, der laver en ægte klassisk produktion af operaen, placeret i det 18. århundrede med et stjernehold af solister og smukke kostumer.

Det hele bliver tilsat vores lokale og dygtige Aalborg Symfoniorkester, der vil spille Wolfgang Amadeus Mozarts smukke toner på fineste vis på hele Det Kongelige Teaters turné.

Tim Albery, der står for iscenesættelsen af Così fan tutte, har stor erfaring fra kendte operahuse som The Metropolitan Opera i New York og Covent Garden i London, og han høstede mange roser for sin seneste opsætning af operaklassikeren, der blandt andet blev kaldt ’en intelligent og velkommen genoplivning af Mozarts Così fan tutte’.

’Sådan gør alle kvinder!’. Titlen på Mozarts operahit, forviklingsfarcen Così fan tutte, er en slet skjult hentydning om kvinders troløshed og om, hvordan et dristigt væddemål kan sætte kærligheden på en hård prøve.

I operaen udfordrer Don Alfonso både Guglielmo og Ferrando til at sætte deres kæresters trofasthed på en prøve. Vil pigerne, eller vil de ikke, være deres udkårne utro i deres fravær? De to herrer indgår væddemålet – og så er den vanvittige komedie i gang.

Den absurde historie, tilsat Mozarts herlige musik, stiller det eviggyldige spørgsmål om, hvorvidt græsset måske er grønnere på den anden side.

Tim Alberys flotte opsætning af operaen krydres med Tobias Hoheisels vidunderlige periodekostumer, der er en fryd for øjet – og det hele er præsenteret i en gigantisk camera obscura-scenografi.

Operaen synges på italiensk med danske overtekster.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Medvirkende

Anna Kasyan (Fiordiligi)
Kari Dahl Nielsen (Dorabella)
Magnus Kjelstad (Ferrando)
Matteo Maccioni (Guglielmo)
Sine Bundgaard (Despina)
Don Alfonso vil blive offentliggjort senere

Orkester:
Aalborg Symfoniorkester

Dirigent:
Paul Goodwin

Kreativt hold

Iscenesættelse:
Tim Albery

Scenografi og kostumer:
Tobias Hoheisel

Lysdesign:
David Finn

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566