Så længe mit hjerte slår

- En Giro 413-musical

Aalborghallen

søndag 03. november 2019 kl. 20:00

Musical
Følg facebook event

Spar2

Priser inkl. gebyr:
A: 375,-
B: 325,-
C: 275,-

Rør ved mig, Rigtige venner, To lys på et bord, Glemmer du, Lille sommerfugl, Skibet skal sejle i nat, Gem et lille smil til det bli’r gråvejr, Se Venedig og dø.

Det er klassikere, der vækker genklang hos de fleste danskere, og man behøver blot at synge de første ord, hvorefter både tekst og melodi lyder for det indre øre.

Så længe mit hjerte slår er en ny storladen og humoristisk musical, som netop er bygget op omkring de mange kendte og elskede sange spillet på Giro 413.

Musicalen er en kærlighedserklæring til danskpop, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet gennem vores liv, både når kærligheden var til stede, og når den var en uopnåelig længsel.

I musicalen møder publikum en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin mor og først kan flytte hjemmefra, da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift, men alligevel lover hende guld og grønne skove – indtil hun bliver gravid. Derefter beslutter han sig for at gå tilbage til sin kone. I stedet for at gå i spåner, lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene. Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærlighed og fællesskab.

Så længe mit hjerte slår blev i 2018 nomineret til en Reumert som bedste musikforestilling, og da den er gennemsyret af varme og kærlighed, alvor og inderlighed i både sang og fortælling, betager den i høj grad også publikum, der godt kan glæde sig til, at den kommer til Nordjylland.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Anmeldelser

Fyens Stiftstidende
"Humoristisk, skæv og rørende lægeromanmusical. Idemanden og instruktøren Heinrich Christensen skal roses for sin evne til med ømhed og humor at videreformidle sin - og sin afdøde mors - kærlighed til Giro 413-tåreperserne"
Kulturkongen
"Husker du? - Ja, også i den grad! Den kan varmt anbefales til alle, der har en forkærlighed for sjælere og et godt grin! Et morsomt og underholdende stykke, som også tager fat i nogle af livets store udfordringer."
Jyllands-Posten
"Hjertet banker for "Så længe mit hjerte slår". En hyldest til livets mangfoldighed ( ... ) fuld af barndommens søde Giro 413-minder."

Medvirkende

Marie Mondrup
Tom Jensen
Søren Birch Plum
Marie Nørgaard
Jesper Riefensthal
Rasmus Fruergaard
Morten Christensen
Troels II Munk 
Sonja Oppenhagen

Instruktion og dramaturgi:
Heinrich Christensen

Scenografi:
Helle Damgaard

Koreografi:
Peter Friis

Kapelmester:
Adi Zukanovic

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566