Midt om natten

- Musicalhyldest til Kim Larsen

Aalborghallen

tirsdag 17. august 2021 - torsdag 19. august 2021

Musical
Følg facebook event

Priser
O: 625,- A: 570,- B: 520,- C: 450,- D: 400,-

Varighed
Ca. 2 timer og 30 min.

Musicalen er flyttet fra april til august. Billetter gælder automatisk til de nye datoer og billetkøbere har modtaget information på mail. Læs mere her

Musicalen Midt om natten er skabt som en hyldest til Kim Larsen, og nu kan succesmusicalen ​opleves i Aalborg for tredje gang - denne gang i samme nye version, som spillede for fulde sale i februar 2020.

I denne opsætning følges den originale handling i den kendte og elskede danske spillefilm fra 1984 tæt, og det bliver derfor et rørende gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Tusindfryd, og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje​.

Publikum kan også se frem til et genhør med en perlerække af hits som Papirsklip, Tik Tik, Midt om natten​, Langebro, This is My Life, Tarzan Mamma Mia, Joanna, Vi er dem de andre ikke må lege med og mange, mange flere.  

Igen er Gustav Wolter i front som den oprørske Benny, mens Allan Mortensen kan opleves som vagabonden Tusindfryd og Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles og Rockerleder.

Rollen som Arnold indtages af Morten Hemmingsen, der er kendt fra Badehotellet, hvor han meget passende spiller 'Morten'.

Den søde Susan Himmelblå spilles denne gang af Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, som havde en af hovedrollerne i SANNE - The Musical, og desuden medvirker et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 personer.

Kim Larsen var medforfatter til filmen Midt om natten, som han selv spillede hovedrollen i sammen med Erik Clausen. Med 922.000 solgte biografbilletter er filmen blandt de mest sete danske biograffilm nogensinde. Albummet Midt om natten, der udkom året før filmen, er solgt i svimlende 650.000 eksemplarer. Det er fortsat det bedst sælgende danske album nogensinde.

Publikum kan altså se frem til en musikalsk hyldest af en elsket filmklassiker og hele Danmarks spillemand, Kim Larsen.

Anmeldelser fra 2018

Nordjyske
"Fra først til sidst en fremragende hyldest til Kim Larsens (og Gasolins) mange præstationer."
MigogAalborg
"Musicalen samler publikum og løfter især sit niveau, når de mange dygtigere sangere får lov at træde helt ud på scenekanten, og får publikum med ind helt i Kim Larsens store sangunivers."
Kulturtid
"I rollen som den elskelige Tusindfryd ses Allan Mortensen, der på lige linje med rockerlederen i skikkelse af Jimmy Jørgensen leverer sangpræstationer, der ikke kan sættes en finger på."
Scenekanten
"Gustav Wolter spiller Benny og er virkelig godt castet, og så synger han røven ud af bukserne. Han er ikke en kopi af Kim Larsen, og det kan jeg egentlig ret godt lide. Han gør Benny-rollen til sin egen, og det er skønt."

Medvirkende

Gustav Wolter som Benny
Morten Hemmingsen som Arnold
Allan Mortensen som Tusindfryd
Jimmy Jørgensen som Charles/Rockerleder
Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen som Susan Himmelblå

+ stort ensemble og band

Producenter: Tivoli, Langkjær Entertainment & Live Nation

Spilletidspunkter

Tid
Sted
Pris
20:00 17. august
Aalborghallen
400-625 DKK Inkl. billetgebyr
20:00 18. august
Aalborghallen
400-625 DKK Inkl. billetgebyr
20:00 19. august
Aalborghallen
400-625 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

TV2’s Badehotelstjerne får hovedrolle i Midt om Natten 08. juni 2021 kl. 11:00 Læs mere
Kim Larsen-hyldest på scenen igen 25. september 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566