Inden jeg fylder 67

Europahallen

søndag 25. marts 2018 kl. 16:00

Lystspil

Pris:
A: 335,- B: 285,-

Varighed:
2 timer inkl. pause.

I forbindelse med forestillingen må vi desværre meddele, at Kirsten Lehfeldt pga. sygdom må trække sig fra sin rolle. I stedet overtager Pia Rosenbaum rollen. Pia Rosenbaum, som også er forestillingens instruktør og dermed kender stykket indgående, flankeres af Stig Hoffmeyer, Troels II Munk, Christine Albrechtslund og Benjamin Hasselflug. Pia Rosenbaum vil også være til stede i forbindelse med Stjernetræf før forestillingen.

 

Inden Jeg Fylder 67 handler om 66 årige Jane, der tager kampen op mod fordomme, om hvad man må og ikke må i hendes alder. Jane har en mission. Efter 30 år med fokus på karrieren og et noget tørlagt sexliv, har hun kastet sig ud på datingmarkedet. Det er tid til en rusketur – inden det er for sent.

Det er en smuk menneskelig historie om, at når man handler på noget, man længes efter, og rækker ud efter det, så får man måske noget helt andet og uventet bedre oveni. Inden Jeg fylder 67 er lige så aktuel og morsom for mænd som for kvinder.

Pia Rosenbaum, tager os på en svimlende rundtur i de kvinders univers, der står ved indgangen til deres tredje alder. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet usynlig og gråhåret!

Hun får følgeskab af dansk teaters Grand Old Men – Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de virile og kampklare tilbedere. Og selvfølgelig dukker en ung mand op! Benjamin Hasselflug får her sin lystspilsdebut! Som kvinden fra højre, fra en anden tidsalder, levendegør Christine Albrechtslund romanfiguren Margaret Mackenzie. Hun kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.

Inden Jeg Fylder 67… kan være en god håndbog i krisetænkning ved kvinders og mænds opdagelse af, at livet sgu snart rinder ud….

Medvirkende

Medvirkende:
Pia Rosenbaum
Stig Hoffmeyer
Troels II Munk
Christine Albrechtslund

Benjamin Hasselflug

Manuskript:
Jane Prowse

Instruktion:
Pia Rosenbaum

Scenografi:
Maja Boberg & Anna Frederiksen

Forfatter:
Jane Prowaw

STJERNETRÆF KL. 15

Billetkontor (Hverdage fra 12-17): +45 9935 5566