Grand Prix Galla

Disco Tango

Aalborghallen

lørdag 23. marts 2019 kl. 20:00

Koncertshow
Følg facebook event

Priser:
Enhedspris 350,- (Ståpladser)

Varighed:
Ca. 2 timer og 20 min inkl. pause

Publikum kan se frem til at opleve et gensyn med alle de bedste grandprix-hits fra både ind- og udland, når det storslåede gallashow kommer til Aalborg.

Fly on the Wings of Love, Waterloo, Euphoria, Congratulations, Lige Der Hvor Hjertet Slår, Vi Maler Byen Rød og mange flere af de bedste sange fra de sidste 40 år kan opleves i et spektakulært show.

Showet fejrer 40-året for Danmarks deltagelse i det internationale Melodi Grand Prix, hvilket selvfølgelig gøres i allerbedste grandprix-stil med musik, gode historier, masser af konfetti og en imponerende scenografi.

Herligheden leveres af den rutinerede grandprix-vært Annette Heick sammen med en række gæstesolister som Lonnie Devantier, Bryan Rice, Søren Poppe og en hemmelig gæst.

Konferencier aftenen igennem og DJ efter showet er Henrik Milling, som også altid er at finde bag pulten ved de officielle Grand Prix afterparties.

Et stort orkester og en gruppe talentfulde dansere vil skabe den helt rette grandprix-stemning, når Danmarks største Grand Prix-hyldest løber af stablen og sætter gang i en fest i fællessangens tegn. 

Medvirkende

Annette Heick
Lonnie Devantier
Bryan Rice
Emmelie De Forest
Silas Holst

DJ & konferencier:
Henrik Milling

Orkester:
Henrik Krogsgaards orkester med 50 års jubilæums tour

PRODUCENT:
CSB Island Entertainment

KOREOGRAFI:
Kim Ace

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566