menu

TV-2

40-års jubilæumstour

Aalborghallen

fredag 22. oktober 2021 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

UDSOLGT

Pris inkl. gebyr
375,-

Varighed
2 timer uden pause

Bestil spisning her

Grundet COVID-19 er den udsolgte koncert flyttet fra 7. november 2020 til 22. oktober 2021. Læs mere her

I år kan det folkekære band TV-2 fejre intet mindre end 40 år på den danske musikscene. Det markerer de med en 40-års jubilæumstour, der til glæde for de musikglade nordjyder gør et stop i Aalborg.

Tidløse klassikere som Bag duggede ruder, Alt hvad hun ville var at danse og De første kærester på månen er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets begyndelse i 1980.

Hele fire årtier har passeret, og med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer - Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas) - tilhører TV-2 nu de sjældenheder i dansk musik, der har holdt sammen og leveret musik i 40 år.

Publikum kan glæde sig til at opleve og genopleve de danske ørehængere helt tilbage fra debutalbummet ”Fantastiske Toyota” fra 1981 og frem til bandets seneste album ”Tæt trafik i Herning” fra 2018. Om den kommende jubilæumstour fortæller forsanger Steffen Brandt:

”Vi kommer nu, som før, som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fællesskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!”

Koncerten er en ståkoncert, men der vil som altid være en række unummererede siddepladser bagerst i salen.

Late Night efter koncerten
Efter koncerten er der premiere på vores nye Late Night-koncept, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre ud i nattetimerne.
Glæd dig til afterparty-stemning med kolde fadøl, DJ og farverig belysning i foyeren. Denne aften er det DJ Karsten Delgado, der står for musikken, mens Restaurant AKKC by MEST serverer kolde øl og drinks i baren.

Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 22. oktober
Aalborghallen
375 DKK Inkl. billetgebyr
Udsolgt

Udsendte pressemeddelelser

TV-2 koncert udsolgt på én dag 05. februar 2020 kl. 12:35 Læs mere
TV-2 giver koncert i AKKC på deres store Jubilæumstour 2020 31. januar 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566