menu

Tobias Rahim

Hvis vi stadig lever

Aalborghallen

lørdag 25. marts 2023 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

UDSOLGT

Pris
390,-

Bestil spisning

Han er provokerende, sexet, grænsesøgende, poetisk og ikke mindst storhittende!

Tobias Rahim har taget Danmark med storm, og nu følger han op på udsolgte koncerter med fire store arenashows til næste forår under titlen: Hvis vi stadig lever.

Tobias Rahim er nyere tids største gennembrud på den danske musikscene. 100 dage! Så længe toppede ”Stor Mand” hitlisten på Spotify.

Da den historiske rekord endelig blev brudt, var det ingen ringere end Tobias Rahim selv, der overhalede, ja, sig selv med megahittet ”Mucki Bar”.

Rekord-hitmageren har på altomsiggribende vis markeret sig på den danske musikscene: Han er vinderen af Årets Nye Navn og Årets Hit ved Zulu Awards og Lytterhittet ved P3 Guld.

Et stort talent, en stor stemme. Rahim er som stimulanser. Vi kan ikke få nok af den dansk-kurdiske popmusiker. Han har noget på hjertet og er ikke bange for at være sig selv.

Mange er faldet for hans charme. På sensationel vis har Rahim formået at skabe sit helt eget univers med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik og samtidig blive mainstream og folkelig.

Danmark har ganske enkelt forelsket sig hovedkulds i Tobias Rahim og hans farverige, utilregnelige verden, som han nu gør endnu større og endnu vildere på arenatouren i 2023, hvor fans kan se op til den store mand live på scenen i AKKC.

Der bliver ingen stille piger denne aften.

Late Night efter koncerten
Efter koncerten er der Late Night, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre. Glæd dig til afterparty-stemning med cocktails, DJ, fest og farver.
Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Udsendte pressemeddelelser

Tobias Rahim indtager Aalborg på ny live tour 09. maj 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566