menu

Thomas Buttenschøn

Sange Der (Heller) Ikke Er Til Radioen

Det Lille Teater

fredag 11. marts 2022 kl. 20:00

Koncert

Pris
250,-

Varighed
Ca. 2 x 45 min.

Thomas Buttenschøn giver sin helt egen form for koncert med storytelling og musik fra sit nyeste album med titlen SANGE DER (HELLER) IKKE ER TIL RADIOEN - opfølgeren til det anmelderroste og totalt udsolgte album af næsten samme navn.

I 2015 udkom Thomas Buttenschøn med det totalt udsolgte og anmelderroste album SANGE DER IKKE ER TIL RADIOEN, som det nye album er en opfølger til.

Albummet bliver ligesom 2015-albummet kun solgt som LP til koncerterne, og de er trykt i begrænset oplag. Hvis du er fan og vil høre Thomas Buttenschøns nye album, er det altså kun muligt til hans koncerter.

Thomas Buttenschøn har tidligere udtrykt sine løjerlige tanker i hits som Fantastiske mandag og Smukkere end smuk, og i år spillede han sammen med Chief 1 sig i finalen i Dansk Melodi Grand Prix med sangen Højt over skyerne.

Med det nye album stræber Buttenschøn ikke efter radiohits. Denne gang går han nemlig på scenen med personlige sange, der ikke er skrevet til det traditionelle radioformat.

Sangene, der er om mennesker, følelser og betragtninger, som musikeren bare måtte ud med, skal opleves live, hvor de præsenteres med tåkrummende historier og en god portion humor.

Der er lagt op til at synge og grine med. Publikum kan forvente et intimt og eksklusivt soloshow, hvor den Thomas Buttenschøn fremfører sine poetiske sange i et stemningsfuldt samvær med publikum.

Udsendte pressemeddelelser

Buttenschøn i ny eksklusiv intimkoncert 20. august 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 99 35 55 66