Thomas Buttenschøn

Tilbage på dansk

Det Lille Teater

lørdag 09. marts 2019 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris:
Enhedspris 225 kr.

Varighed:
2 x 45 min plus pause

Thomas Buttenschøn fejrer udgivelsen af et nyt dansksproget album, når han drager på turné med det nye soloshow ’Tilbage På Dansk’.

Han har en hel række udsolgte shows bag sig i AKKC, og derfor er det heller ingen tilfældighed, at Thomas Buttenschøn igen går på scenen i Det Lille Teater til foråret.

Publikum kan ikke få nok af den anmelderroste og folkekære sanger og sangskriver, og Thomas Buttenschøn har da også formået at frembringe både hvinende latter, søde tårer og en god omgang fællessang, de gange han tidligere har været forbi AKKC med sine soloshows.

Den nye turné ’Tilbage På Dansk’ bliver en fejring af det helt nye dansksprogede album, der netop er blevet udgivet - Buttenschøns første dansksprogede album siden ’Vinden Der Blæser’ udkom i 2011.

På det nye album tager Thomas Buttenschøn lytterne med tilbage i tiden, når han synger om tunge emner som faderens alkoholforbrug, sin mors død og forholdet til sine børn, som han efter skilsmissen kun ser på deltid.

Selvom det hele på papiret godt kan se en smule trist ud, bliver al melankolien holdt i hånden af den varmeste humor. En humor som har gjort Buttenschøns soloshows til noget helt unikt de senere år, og som har bidraget til at skabe balance mellem det musikalske, det morsomme, det alvorlige og til tider tragikomiske i hans shows.

Det nye show er en (p)opsang om de danske værdier. Hvad gør os mere danske end skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere, når man kun er halvdansk.

Udsendte pressemeddelelser

Thomas Buttenschøn Thomas Buttenschøn bruger nyt album som terapi 20. februar 2019 kl. 11:55 Læs mere
Thomas Buttenschøn Thomas Buttenschøn er Tilbage På Dansk 24. oktober 2018 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566