menu

The Minds of 99

Infinity Action Tour

Gigantium

fredag 15. april 2022 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Priser inkl. gebyr
Standard ståplads: 525,- (udsolgt)
Early Entry VIP-pakke: 1075,-
Platinum billet (pris varierer ud fra efterspørgsel)

Læs nedenfor, hvad VIP-pakken indeholder.

The Minds of 99s ’Infinity Action’ Arena Tour 2022 flyttes til nye datoer i april 2022. Koncerten i Gigantium flyttes fra torsdag d. 3. februar 2022 til fredag d. 15. april 2022. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til den nye koncert. Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med mere information om flytningen og mulighed for refusion. 

Alle standard-billetter er udsolgt. Køb VIP pakke eller Platinum billet eller skriv dig på venteliste her

The Minds of 99 har som det første dansksprogede band i historien fyldt Danmarks største scene, Parken. Det er kun sket en enkelt gang før, at et dansk band har fyldt nationalarenaen, og det er altså første gang nogensinde, at et dansksproget band opnår denne imponerende bedrift.

Heldigvis for nordjyderne annoncerer bandet nu deres Infinity Action Tour, der bringer The Minds of 99 til Gigantium i Aalborg.

Det er de færreste danske bands, der har været på en rejse, som The Minds of 99. De har formået at blive et af landets største navne uden at have været nummer 1 på hverken streaming eller radiohitlister.

Det er i høj grad deres evne til at skabe mindeværdige koncertoplevelser, der gør, at de er nået langt ud i alle kroge af Danmark. Infinity Action Tour besøger flere af landets største byer og er den største tour i bandets historie.

- Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år, vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i 2 år! Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live, vores musik lever allermest, og det er dér sangene for alvor giver mening. Udover det, så skal livemusikken som helhed i gang igen og det vil vi fanme gerne med til. Vi savner landevejen utroligt meget, udtaler Niels Brandt.

Early Entry VIP-pakke
Pakken indeholder en ståplads billet til koncerten, adgang til gulvet før billetkøbere med standard ståplads billet, en limited edition The Minds of 99 t-shirt designet særligt til VIP-pakkekøbere, et The Minds of 99 VIP-laminat med keyhanger og særskilt check-in hos vores VIP-personale.

Bemærk venligst at tider, der er inkluderet på billetsider eller bekræftelsesmails vil afspejle dør- eller showtiderne og kan afvige fra pakketiden. Live Nation vil kontakte dig via email med nærmere information ca. 1 uge før arrangementet.

Merchandise vil blive udleveret på spillestedet, og KUN på showdagen i det tidsrum, der er angivet i den information du får tilsendt.

Udsendte pressemeddelelser

AKKC henter The Minds of 99 til Aalborg 31. august 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566