menu

The Kilkennys

Europahallen

lørdag 14. maj 2022 kl. 20:00

Koncert

Priser inkl. gebyr:
A: 290,- B: 240,-

Varighed:
Ca. 2 timer inkl. pause

Efter en udsolgt koncert i 2021, vender de populære herrer fra The Kilkennys tilbage til Aalborg.

Oplev ægte irsk charme og musikalitet, når de fire irske sangfugle Dave Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Josh O'Loughlin går på scenen i Europahallen.

Banjo, mandolin, fløjte, trommer og guitar er bare nogle af de instrumenter, der tages i brug, når The Kilkennys forvandler traditionelle keltiske toner til moderne irsk popmusik.

Selvom gruppen kun har lidt over 10 år på bagen, har de allerede delt scene med nogle af Irlands største og mest prominente musikalske ikoner, herunder Shane MacGowan og Finbar Furey.

Deres unikke spillestil og vokale talent har gjort dem til et højt elsket band blandt det irske folkefærd, og på deres danske turnéer har de opbygget en stor fanskare, som nu kan glæde sig til at den irske kvartet endnu en gang indtager Danmark.

Spisning inden koncerten
Inden koncerten kan man tilkøbe en lækker menu, der serveres ved bordene i salen fra kl. 17.30. Menuen står på grillet kalvenakke med kartoffelcreme tilsmagt med sennep og trøffel og Sauce Sûpreme mættet med grøntsager. Menuen tilkøbes i Ticketmaster, når du køber billetter til koncerten.

Udsendte pressemeddelelser

Populært irsk band kommer tilbage til Aalborg 20. september 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566