The Kilkennys

Europahallen

fredag 17. september 2021 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Priser inkl. gebyr:
A: 280,- B: 230,-

Varighed:
2 timer inkl. pause

Grundet de forlængede restriktioner er koncerten med The Kilkennys desværre flyttet endnu en gang. Koncerten er nu flyttet fra lørdag 17. april 2021 til fredag 17. september 2021. Købte billetter vil automatisk gælde til den nye dato. Billetkøbere har modtaget nærmere information på mail. Læs mere her

Oplev ægte irsk charme og musikalitet, når de fire irske sangfugle Dave Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion går på scenen i Europahallen.

Banjo, mandolin, fløjte, trommer og guitar er bare nogle af de instrumenter, der tages i brug, når The Kilkennys forvandler traditionelle keltiske toner til moderne irsk popmusik.

Selvom gruppen kun har lidt over 10 år på bagen, har de allerede delt scene med nogle af Irlands største og mest prominente musikalske ikoner, herunder Shane MacGowan og Finbar Furey.

Deres unikke spillestil og vokale talent har gjort dem til et højt elsket band blandt det irske folkefærd, og på deres danske turnéer har de opbygget en stor fanskare, som nu kan glæde sig til at den irske kvartet endnu en gang indtager Danmark.

Hyggelig fællesspisning inden showet
Det er muligt at tilkøbe spisning inden showet, hvor Restauranten serverer Kyllingesauté chasseur – saftig kylling i kraftig hvidvinssky med ristede svampe og bacon. Serveres med smørstegte kartofler og grøn salat. Serveres ved bordene kl. 17.30. Pr. couvert: 148,-

Udsendte pressemeddelelser

The Kilkennys i AKKC rykkes til efteråret 19. marts 2020 kl. 13:05 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566