Suspekt

SINDSSYG ARENA TOUR

Gigantium

fredag 27. november 2020 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr:
495,- (ståplads)

Suspekt SINDSSYG Hot Ticket-pakke:
925,- (læs nedenfor, hvad pakken indeholder)

Suspekt inviterer dig på en sindssyg rejse til en fjern galakse

Jungletrommerne om et nyt album fra Suspekt har vakt genlyd lige siden de i 2019 udgav singlen Gonzo, der endte med at dominere sommerens hitlister. Fredag den 14. februar får alle Suspekt-tilhængere endelig deres forløsning, når Albertslund-trioen udgiver deres 7. studiealbum, Sindssyge Ting.

Suspekt er uden tvivl ét af Danmarks vildeste live acts, og derfor annonceres den kommende udgivelse selvfølgelig sammen med bandets største arena tour til dato. Til glæde for nordjyderne lander Suspekt-ufo'en i Aalborg og byder op til dans på en ny planet.

Om det nye album siger Emil:

- Albummet giver lytteren et indblik i alt det vi har oplevet de sidste 3 år, blandet op med hele livets surdej. Tilsat trommer og melodi, krydret med vanvid og videnskab. Vi er ude i nogle projekter vi aldrig har rodet med før. 10 minutter lange seancer, gæsteoptrædener der vælter ind og ud mellem hinanden som Cameos i en Tarantino film. Men mest af alt skal man nok forvente sig lyden af at gøre sig umage. Og jeg tror også, at man som lytter skal gøre sig umage. Aldrig har vi haft så mange ideer, hjælpende hænder og numre på tegnebrættet.

I forlængelse af albumudgivelsen udkommer TV-serien ”SUSPEKT”, som har premiere den 19. februar på TV 2 PLAY. Gennem det sidste år har et kamerahold fulgt Andreas, Rune og Emil, og i fem afsnit følger vi tilblivelsen af det nye album.

Suspekt SINDSSYG Hot Ticket-pakken indeholder

• En ståpladsbillet til koncerten med Suspekt i Gigantium
• En SINDSSYG t-shirt lavet særligt til Hot Ticket-pakkekøbere
• En SINDSSYG mulepose lavet særligt til Hot Ticket-pakkekøbere
• Et SINDSSYG tour-laminat med keyhanger

* Bemærk venligst at tider, der er inkluderet på billetsider eller bekræftelsesemails vil afspejle dør- eller showtiderne og kan afvige fra pakketiden. Live Nation vil kontakte dig på e-mail via Ticketmaster med nærmere information ca. 1 uge før arrangementet. Merchandise vil blive udleveret i Gigantium, og KUN på showdagen i det tidsrum, der er angivet i den information du får tilsendt.

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 925,-

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 27. november
Gigantium
495-925 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

Suspekt inviterer dig med på deres sindssyge Arena Tour 11. februar 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566