menu

Stine Bramsen

The Acoustic Tour

Europahallen

fredag 29. september 2023 kl. 20:00

Koncert

Pris
380,-

Spar 50% med

Varighed
2 x 40 min.

Bestil spisning

Nu er der mulighed for at komme helt tæt på, når Stine Bramsen giver en intim, akustisk koncert i AKKC, som en del af hendes nye turné!

I kølvandet på Stine Bramsens anmelderroste album ’Blonde & Blank’, kan publikum godt begynde at glæde sig til at opleve hende live på scenen i Aalborg. Og med plads til kun 625 publikummer i Europahallen, bliver det både en intim og autentisk oplevelse, der er i vente.

Stine Bramsen er blevet en vaskeægte anmelder-darling, og både hendes seneste album ’Blonde & Blank’ og hendes præstationer på de danske livescener er blevet rost til skyerne – og ikke mindst belønnet med 5 stjerner og flotte ord som stærk, perfekt, strålende, klasse, forrygende og skarp.
Med sig på den nye akustiske turné har Stine Bramsen de tre kvindelige musikere Kajsa Vala, Emilie Espichicoque og Anja Kolyova. Kajsa Vala er en gudsbenådede guitarist, der også er soloartist i sit eget navn, Emilie Espichicoque er både trommeslager, perkussionist, sanger og danser, og Anja Kolyova spiller til dagligt bas i bandet Total Hip Replacement.

- Jeg glæder mig til at komme i øvelokalet og arbejde med både sangene fra det nye album, men også de seje kvinder jeg har med mig, der hver især har gang i nogle spændende projekter ved siden af. Jeg tror på, at vi både kan inspirere og udfordre hinanden, give mine sange et nyt udtryk, og publikum en ganske særlig musikalsk oplevelse, siger Stine Bramsen.

Stine Bramsen er kendt for Alphabeat-hits som 10.000 Nights of Thunder, Fascination og The Spell, solo-hits som Prototypical, The Day You Leave Me, Vi (K)vinder EM og Hvor Går Vi Hen Når Vi Går? fra Toppen af Poppen, som hun deltog i tilbage i 2015.

Den kommende akustiske turné kommer til at kredse omkring sangene fra albummet ’Blonde & Blank’.

Lyt til Stine Bramsen

Billetkontor: +45 9935 5566