Stig Rossen

Julekoncert

Aalborghallen

onsdag 05. december 2018 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Priser:
A: 405,- B: 385,- C: 365,- D: 335,-

Varighed:
Ca. 1 time og 50 min. inkl. pause

At julen hvert år skal synges ind med Stig Rossen Julekoncert, er for rigtig mange danskere blevet en vaskeægte juletradition.

Derfor tager Stig Rossen for intet mindre end 24. gang på juleturné og lader julestemningen sprede sig over publikum i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Traditionen tro har Stig Rossen en gæstesolist med på scenen. Det bliver i år den 20-årige Andrea Lykke Oehlenschlæger fra Ringkøbing.

Det er ikke hvem som helst, den unge kvinde har sunget sammen med. Listen tæller nemlig både Simon Kvamm fra Nephew, The Antonelli Orchestra og Mads Langer, og hun har også optrådt for H.M. Dronning Margrethe.

Det bliver heller ikke helt nyt for hende at stå på scenen med Stig Rossen, da de to også tidligere har sunget sammen. Men denne gang står det altså i julens tegn.

Julekoncerten vil indeholde traditionelle og elskede danske julesange, krydret med de bedste fra udlandet. Scenen pyntes som den fineste julestue med ild i kaminen, dekorationer på træet, og med lænestolen stående klar til oplæsning af en hyggelig julehistorie. Publikum skal blot læne sig tilbage og lade julestemningen sive ind.

Medvirkende:

Stig Rossen
med orkester og kor under ledelse af Thomas Jaque

Gæstesolist:
Andrea Lykke Oehlenschlæger

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566