Smokie

- The Greatest Hits Tour 2020

Aalborghallen

fredag 01. maj 2020 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Enhedspris: 365,- (ståplads)

Varighed:
3 timer og 15 min. inkl. support og pause

Med hits som Lay Back In The Arms Of Someone og If You Think You Know How To Love Me har Smokie etableret sig i den absolutte top over pop/rock-bands, og til næste forår får fans og øvrige publikummer rig mulighed for at skråle med på disse, når Terry Uttley, Steve Pinnell, Martin Bullard, Mike Craft og Mick McConnell indtager Aalborghallens scene.

Siden Smokies gennembrud har gruppen fra Bradford i England ramt stort set alle europæiske hitlister og solgt flere millioner albums, mens deres absolut største singlehit, Living Next Door To Alice, er solgt i over 10 millioner eksemplarer. Deres store succes har betydet, at Smokie ikke kun er et navn, men i høj grad en hel unik lyd, som har gjort det muligt for dem at forblive på toppen i fire årtier og etablere en karriere, som de fleste musikere kun kan drømme om.

Publikum kan glæde sig til en festlig aften og et skønt genhør med Smokies allerstørste hits.

Support til koncerten er det nok ældste boyband i Danmark: Lollipops. De blev dannet i 1960'erne, hvor de bl.a. spillede sammen med ikoniske The Rolling Stones. Der er kommet flere bandmedlemmer til siden, men guitarist og forsanger er stadig Torben Lundgreen, der var med til at danne Lollipops i en alder af kun 10 år. 

Koncerten er en ståkoncert, men der vil som altid være et antal unummererede siddepladser bagerst i salen. 

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 01. maj
Aalborghallen
365 DKK Inkl. billetgebyr
FÅ BILLETTER!
Køb billet

Udsendte pressemeddelelser

Smokie er nostalgi når det er bedst 28. maj 2019 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566