menu

Smokie

- The Greatest Hits Tour

Aalborghallen

lørdag 09. april 2022 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Enhedspris: 365,- (ståplads)

Varighed:
3 timer og 15 min. inkl. support og pause

Ny flytning! Grundet de nuværende restriktioner, er koncerten desværre flyttet igen. Denne gang fra 29. maj 2021 (tidligere 1. maj 2020) til lørdag 9. april 2022. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato, og billetkøbere er orienteret på mail. Læs mere her

Falsk Facebook-begivenhed er i omløb - koncerten streames ikke
Der er en falsk begivenhed i omløb på Facebook, hvor der står, at koncerten med Smokie streames online via Facebook Live. Dette er ikke tilfældet, og vi opfordrer alle, der ser begivenheden, til at trykke 'Anmeld begivenhed', så vi kan få begivenheden lukket. Den rigtige begivenhed findes lige her eller via linket 'Følg Facebook-event', der findes øverst på denne side.

Med hits som Lay Back In The Arms Of Someone og If You Think You Know How To Love Me har Smokie etableret sig i den absolutte top over pop/rock-bands, og til næste forår får fans og øvrige publikummer rig mulighed for at skråle med på disse, når Terry Uttley, Steve Pinnell, Martin Bullard, Mike Craft og Mick McConnell indtager Aalborghallens scene.

Siden Smokies gennembrud har gruppen fra Bradford i England ramt stort set alle europæiske hitlister og solgt flere millioner albums, mens deres absolut største singlehit, Living Next Door To Alice, er solgt i over 10 millioner eksemplarer. Deres store succes har betydet, at Smokie ikke kun er et navn, men i høj grad en hel unik lyd, som har gjort det muligt for dem at forblive på toppen i fire årtier og etablere en karriere, som de fleste musikere kun kan drømme om.

Publikum kan glæde sig til en festlig aften og et skønt genhør med Smokies allerstørste hits.

Support til koncerten er det nok ældste boyband i Danmark: Lollipops. De blev dannet i 1960'erne, hvor de bl.a. spillede sammen med ikoniske The Rolling Stones. Der er kommet flere bandmedlemmer til siden, men guitarist og forsanger er stadig Torben Lundgreen, der var med til at danne Lollipops i en alder af kun 10 år. 

Koncerten er en ståkoncert, men der vil som altid være et antal unummererede siddepladser bagerst i salen. 

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 09. april
Aalborghallen
365 DKK Inkl. billetgebyr
FÅ BILLETTER!
Køb billet

Udsendte pressemeddelelser

Udsolgt koncert med Smokie flyttes til næste år 17. april 2020 kl. 13:00 Læs mere
Smokie er nostalgi når det er bedst 28. maj 2019 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566