Sissels Jul

Stemningsfyldt julekoncert

Aalborghallen

torsdag 13. december 2018 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Priser:
A: 499,- B: 474,- C: 449,- D: 424,-

"Sissel har en stemme som får floder til at flyde over." Sådan skrev en stor dansk avis sin anmeldelse af en af Sissels koncerter. I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler hun synger direkte til dig, og bare dig.

Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en af de mest eftertragtede artister i verden, og ikke mindst en artist mange andre artister ønsker at samarbejde med, Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den aller første julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og jul har der været meget af for Sissel, både som plade – og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden, en rekord der bliver vanskelig at slå.

Sissels jul 2017 blev en stor succes med udsolgte koncerter over hele Norden inklusiv 6 danske koncerter, heraf 5 udsolgte.

Årets juleturné bliver endnu større og Sissel kommer på besøg i Norge, Sverige, Danmark og Island med premiere i Hamar Norge 22. november og afslutning i Reykjavik 19. december.

Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul – og gospelperler, sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum Norden rundt.

Bandet
US: Tim Carmon – orgel, vokal, perc, mm (Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder, Bob Dylan m.fl.)
UK: Wayne Hernandez - vokal (Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.)
NO: Steffen Isaksen – piano og keyboard.
NO: Håvard Bendiksen – gitarer, trekkspill mm.
NO: Gjermund Silset – bass.
NO: Lars Andreas Haug - trumpet, trombone, sax, tuba
NO: Mai Elise Solberg - vokal perc, gitar mm
NB! Forbehold for ændringer!

Hør musikken

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 13. december
Aalborghallen
424-499 DKK Ekskl. billetgebyr
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566