Semino Rossi

- So ist das Leben

Aalborghallen

tirsdag 09. august 2022 kl. 19:30

Koncert

Priser inkl. gebyr
Starticket: 1010,- A: 732,-
B: 657,- C: 582,- D: 507,-

Global Event & Entertainment GMbH, der arrangerer koncerten med Semino Rossi, har valgt at udsætte hele turnéen. Dette betyder, at koncerten i AKKC er flyttet fra onsdag 21. april 2021 til tirsdag 9. august 2022. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato, og der vil i en periode være mulighed for at få billetterne refunderet i tilfælde af, at man ikke kan deltage på den nye dato. Billetkøbere vil modtage yderligere information på mail.

I sommeren 2022 gør Semino Rossi et stop i Aalborg på sin store jubilæumsturné, der har fået navn efter det spritnye og populære album So ist das Leben, som publikum kan glæde sig til at opleve live.

Den karismatiske sanger med de argentinske rødder er kendt for sit ekstraordinære scenenærvær - når han synger og taler, er det med hele sin sjæl, hvilket er kendetegnet ved hans liveoptrædender. 

Semino Rossi ser frem til at tage sine trofaste fans med på endnu en del af sin musikalske rejse og nyde en uforglemmelig aften i Aalborg sammen med dem. 

Publikum kan glæde sig til en ekstraordinær scenografi, skønne sange og en Semino Rossi i topform - som altid med masser af charme. 

Arrangør: Global Event & Entertainment GmbH

Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566