Peter Viskinde

- Koncert & fernisering

Europahallen

lørdag 14. marts 2020 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr:
300,-

Varighed:
Ca. 2 x 45 minutter

Billedkunst og musikalsk ditto forenes, når Peter Viskinde blænder op for en fernisering på sine malerier og efterfølgende giver koncert, hvor publikum lukkes ind i det tidligere Big Fat Snakemedlems farverige univers.

Den danske singer-songwriter kender vi særligt for hans tid som guitarist i rockgruppen Malurt og ikke mindst Big Fat Snake. Med et bagkatalog, der tæller hele 48 udgivelser, kan Viskinde bryste sig af en imponerende musikalsk karriere, og aftenens koncert byder på et skønt genhør med flere af hans mest velkendte sange, ligesom publikum kommer helt tæt på de personlige historier bag.

Ud over musikken har Peter Viskinde en stor forkærlighed for maleri, og fra 13-15 kan du gå på opdagelse i Europahallens foyer, hvor flere af den kunstpassionerede musikers billeder vil være udstillet.

Hyggelig fællesspisning inden koncerten
Det er muligt at tilkøbe spisning inden showet, hvor Restaurant Papegøjehaven denne aften serverer Super-mørt kalvespidsbryst med cremet frikassé af lækre rodfrugter samt persillekartofler og hjemmelavet agurkesalat. Serveres ved bordene kl. 17.30. Pr. couvert: 148,-

Foto: Toke Hage

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566