menu

Nik & Jay

LÆNGE LEVE DRØMMENE TOUR

Aalborghallen

fredag 06. maj 2022 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr
470,- (ståplads)

Early Entry VIP-pakke
975,- (læs nedenfor, hvad pakken indeholder)

Koncerten er flyttet fra 20. november 2021 kl. 20 (tidligere 14. november 2020) til 6. maj 2022. Alle billekøbere har modtaget en mail direkte fra Ticketmaster med mere information.

Det bliver en hitparade uden lige, når Nik & Jay tager deres altid eksplosive og vedkommende shows indendørs på ny og gæster Aalborg med deres ”Længe Leve Drømmene Tour”. Koncerten følger op på sidste års 12 singleudgivelser og helt unikke albumkoncept, som udkom i december måned med nye hits til set-listen som ’Hot Sauce’, ’Det’ Den Vibe’ og ’Magnolia’.

Om touren siger makkerparret fra Værløse:

“Vi er så taknemmelige for hele denne rejse. Så heldige, at vi kan dele den med jer. Med hinanden. Vi er et virkelig godt sted lige nu og vi føler os i balance. Er dybt inspirerede, og har en exceptionel vibe kørende med jer, publikum. Tak for I lytter, danser og lader jer blive bevæget af vores musik. Det er vi så evigt taknemmelige for, og det kommer vi aldrig til at tage for givet.
Så hvad siger I til, at vi laver en tour til? Vi vil give alt vi har. I kommer og giver jeres gode, gode energi. Så kan vi sammen skabe mere magi, der er større end os alle sammen. Det kan vist kun blive GODT. 1000, 1000 tak.”

Nik & Jay har været i gang i 18 år, og det ser heldigvis ikke ud til, at de har tænkt sig at skrue ned for tempoet. De er netop blevet kåret af danskerne som Årets Kunstner ved Zulu Awards 2020, og sidste år vandt de titlen som Årets Danske Livenavn ved DMA.

Early Entry VIP-pakke indeholder

• En ståpladsbillet til koncerten
• Early Entry - Adgang til gulvet før billetkøbere med standard ståpladsbillet
• En limited edition Nik & Jay t-shirt designet særligt til VIP-pakkekøbere
• En A2 tourplakat designet særligt til VIP-pakkekøbere
• Et Nik & Jay VIP-laminat med keyhanger
• Særskilt VIP-indgang med check-in hos VIP-personale

* Bemærk venligst at tider, der er inkluderet på billetsider eller bekræftelses-emails vil afspejle dør- eller showtiderne og kan afvige fra pakketiden. Live Nation vil kontakte dig på e-mail via Ticketmaster med nærmere information ca. 1 uge før arrangementet. Merchandise vil blive udleveret i Aalborghallen, og KUN på showdagen i det tidsrum, der er angivet i den information du får tilsendt.

Pakkepris inkl. gebyr: kr. 975,-

Foto: Morten Jerichau

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 06. maj
Aalborghallen
470 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

Nik & Jay udskydes til 2021 30. oktober 2020 kl. 14:30 Læs mere
Popduoen Nik & Jay giver koncert i AKKC 28. februar 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566