menu

Martin Jensen

- Me, Myself, Live

Aalborghallen

lørdag 27. november 2021 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris:
380,- (ståplads)

Gennem 2020 og starten af 2021 har DJ og producer Martin Jensen haft stort succes med sit online koncertkoncept Me, Myself, Online, hvor flere hundredetusinde mennesker har set med hjemme fra stuerne hver gang.

I november sadler Martin Jensen dog op til at tage sit online-koncept til livepublikummet. Me, Myself, Live er Martin Jensens næste skridt i hans mange pionerende tiltag i de seneste år. Konceptet tager udgangspunkt i nordisk mytologi og er en hyldest til hans danske rødder samt beundring af de gamle historier. Showet byder på en sammensmeltning af en kæmpe visuel identitet med de nytænkende produktioner som set til hans online-koncerter.

Martin Jensen har brugt rigtig mange timer på at forberede Me, Myself, Live, som faktisk var planlagt allerede til foråret 2020. Derfor glæder han sig ekstra meget til at komme ud på den anden side af skærmen igen, og møde publikum til en fest i den virkelige verden! 

Når Martin Jensen indtager AKKC, kan man glæde sig til et helt særligt DJ-performance-set. I stil med hans spektakulære online-koncerter vil selve live-koncerten byde på et altomsluttende sceneunivers:

Jeg har valgt at få designet et helt 3D univers ud fra nordisk mytologi, som jeg går meget op i og synes er en hamrende fed verden - ikke fordi jeg er troende, men fordi jeg synes, det er et sindssygt sejt univers. Det bliver et show med adskillige sceneelementer og et ekstremt tætpakket DJ-performance-set med super sindssyg energi,” fortæller Martin Jensen selv om koncerten, der foruden Aalborg også kan opleves i Falkonersalen i København.

Udsendte pressemeddelelser

Martin Jensen offentliggør ambitiøs live-koncert i AKKC 16. april 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566