Maroon 5:

RED PILL BLUES TOUR

Mølleparken

lørdag 01. juni 2019 kl. 19:00

Koncert
Følg facebook event

KONCERTEN ER UDSOLGT!!!
Skriv dig op på ventelisten i tilfælde af at der bliver frigivet flere billetter.

KONCERTEN ER UDSOLGT!!!

Den amerikanske grammyvindende popgruppe Maroon 5 giver koncert i Mølleparken i Aalborg, som det eneste sted i Skandinavien og det første sted i Europa på deres nye Maroon 5: Red Pill Blues Tour.

På den nye turné får Maroon 5 følge af den norske hitmager Sigrid, der er special guest, og er med hele vejen rundt, når turnéen udover Danmark fører dem til Tyskland, Polen, Frankrig, Tjekkiet og Holland.

Lige nu hitter Maroon 5 verden over med den nye single ’Girls Like You’ feat. Cardi B, der pt. har over 668 mio. views på YouTube. Før det spillede ’What Lovers Do’ overalt, og i 2011 lagde de hele verden ned med megahittet ’Moves Like Jagger’ sammen med Christina Aguilera.

Faktisk har Maroon 5 leveret det ene hit efter det andet siden 2003, hvor de udkom med den første hitsingle ’Harder to Breathe’. Derefter fulgte kæmpehits som ’This Love’, ’She Will Be Loved’, ’Makes Me Wonder’, ’Sugar’ og mange, mange flere.

Med over 20 mio. solgte albums, 48 mio. solgte singler, over 20 top 10 hits på den amerikanske hitliste og tre Grammys i ryggen, har Maroon 5 cementeret sig som “den mest succesfulde gruppe i historien på Billboard Hot 100”.

Forsangeren i Maroon 5, 39-årige Adam Levine, er desuden kendt som både soloartist, skuespiller og dommer i den amerikanske version af talentprogrammet The Voice. Han blev tildelt en plads på Hollywoods Walk of Fame i 2017.

Koncerten arrangeres af Foreningen Open Air.

Venteliste
Skriv dig op på ventelisten i tilfælde af at der bliver frigivet flere billetter.

Koncertsted:
Mølleparken, Mølleparkvej, 9000 Aalborg

 

Til info er det ikke tilladt at medbringe følgende til Maroon 5 koncerten:
Mad og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, dyr og havestole o.lign.

Koncertbus til Maroon 5: Red Pill Blues Tour

I samarbejde med Skråen og AKKC arrangeres der koncertbusser fra flere landsdele til Aalborg. Du kommer nemt og sikkert frem og tilbage, og du rejser sammen med en masse andre fans, der sammen varmer op til koncerten undervejs.

Du kan bestille busrejsen her:
karkon.dk
koncertbussen.dk

Hør Maroon 5 på Spotify

Special guest: Sigrid

Den norske sanger, sangskriver og danser Sigrid, som bl.a. har hittet med 'Don't Kill My Vibe', bliver special guest til koncerten.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
19:00 01. juni
Mølleparken
595-795 DKK Inkl. billetgebyr
Udsolgt
Venteliste
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566