menu

Lisa Nilsson Duo

med Mattias Torell

Europahallen

lørdag 03. februar 2024 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris
480,-

Spar 50% med
Study Tickets

Varighed
Ca. 1 time og 15 min. uden pause

Bestil spisning

Den svenske sangerinde Lisa Nilsson og guitaristen Mattias Torell gentager succesen med duokoncerter i 2024, hvor de gør et stop i Aalborg som det eneste sted i Nordjylland.

Lisa Nilsson og Mattias Torell har været tro følgesvende siden de mødtes under indspilningerne af Lisa Nilssons album, Himlen Rundt Hörnet fra 1992, der blev hendes store gennembrud i hele Norden.

Udover titelnummeret indeholder albummet også hendes største hit til dato, Varje Gång Jag Ser Dig. Lige siden har hun været én af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun større, da hun indspillede titelmelodien til den danske Hella Joof-film En Kort, En Lang.

Det nordjyske publikum kan se frem til en både rørende og intim koncertoplevelse, der vil byde på hits fra bagkataloget, personlige favoritter fra den svenske og brasilianske sangskat​ og en række numre, der passer til det intime setup.

- Det her show er lige dele humor og hits, en samtale om livet og det at være menneske, som gør plads til både grin og gråd, siger Lisa Nilsson om den kommende turné.

Koncerten vil indeholde en blanding af smukke sange og Lisa Nilssons efterhånden berømte monologer og anekdoter, som rører publikum med sin blanding af humor og alvor.

Varm op til koncerten

Billetkontor: +45 9935 5566