menu

Jung

- Arena Tour 2021

Aalborghallen

lørdag 04. december 2021 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

UDSOLGT

Pris:
400,- (ståplads)

Koncerten er udsolgt, men du kan skrive dig på ventelisten og få besked, hvis der åbnes op for flere billetter.

I slutningen af 2021 drager Jung på arena tour med deres største koncerter hidtil, og heldigvis for nordjyderne slutter de turnéen af med et brag af en koncert i Aalborg. 

Trioen, der består af Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys), har det seneste år ligget i overhalingsbanen med vinden i ryggen og raketfart mod de største scener i Danmark.

Jung befinder sig et sted mellem det sensitive og det hårdtslående. Som Fugl Føniks har de rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et dybt univers af fabelagtig lyd, herunder uimodståelige skæringer som handler om kærlighed – og det modsatte.

I 2019 overraskede Jung med hitsinglen ’Jeg skal nok vente’ som høstede en solid national opmærksomhed. Debutsinglen blev efterfulgt af ’Hun kommer tilbage’, som ramte P3’s Uundgåelige, skærpede opmærksomheden yderligere og pegede direkte på bandets soleklare talent. Med debutalbummet ’Blitz’ og den seneste single ’To Timer I Træk’ er deres kartotek pakket til bristepunktet med numre, som skriger efter en scene og et publikum.

"Vi er alle tre meget almindelige drenge, som håber på at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står over for. Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting er svært. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig. Men med en vision om også at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers", lyder det fra Jung.

Det kribler helt ned i tåspidserne hos den musikalske trio, når de tænker på den live-energi, som snart skal beruse det danske land. Det bliver stærkt, energisk og ekstremt tiltrængt, når Jung besøger Aalborg som en del af deres Arena Tour 2021.

Koncerten er en ståkoncert, men der er et antal unummererede pladser til rådighed bagerst i salen.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 04. december
Aalborghallen
400 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

Jung rammer AKKC med kæmpe koncert 03. marts 2021 kl. 12:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566