menu

Jason Derulo

Aalborghallen

fredag 24. juni 2022 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Priser (ståpladser)
Golden Circle: 495,-
Golden Circle billetter giver adgang til et afgrænset område tættest på scenen samt egen indgang til koncerten

Standard: 395,-

Bestil spisning

Verdensstjernen, Jason Derulo, giver koncert i Aalborg som det eneste sted i Danmark!

Det verdenskendte pop-ikon leverer hit efter hit. 'Talk Dirty', 'Ridin’ Solo', 'Swalla', 'Savage Love', 'Acapulco', og 'Take You Dancing' kan sætte gang i enhver fest, og det er bare et udpluk af de hits, publikum kan glæde sig til at skråle med på.

Når først kongen af TikTok går på scenen, kan publikum ikke gøre andet end at wiggle, wiggle, wiggle, så de danske Derulo-fans kan godt gøre deres vildeste TikTok-moves klar.

Med sit sangskrivningstalent, sin Michael Jackson-inspirerede vokal og sine influerende moves, går han forrest med nye trends på den internationale musikscene. TikTok-hits som 'Savage Love' og 'Take You Dancing' har gjort ham til kongen af et af de mest trendsættende sociale medier.

Som en slags danselærer deler Derulo sine fede moves til sangene, og hele verdens TikTok-brugere gør ham kunsten efter. Hans danse-trends skaber en slags community, der spænder bredt. Unge som gamle har filmet sig selv danse de populære trin, og til juni kan publikum vise deres moves live til koncerten.

Floor kommer til at slå gnister, når Derulo spiller det ene dansehit efter det andet.

Late Night efter koncerten
Efter koncerten er der Late Night, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre. Glæd dig til afterparty-stemning med cocktails, DJ, fest og farver.
Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Udsendte pressemeddelelser

Jason Derulo giver eksklusiv koncert i Aalborg 21. februar 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566