menu

Helmut Lotti

In Concert

Aalborghallen

fredag 04. november 2022 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Priser:
O: 680,- A: 595,- B: 545,- C: 495,- D: 455,-

Den folkekære belgiske sanger Helmut Lotti lægger vejen forbi AKKC for syvende gang, når han drager på sin nye Europaturné.

Publikum kan se frem til intet mindre end et 2 timer langt underholdende show, hvor Helmut Lotti ledsages af sit loyale orkester, The Golden Symphonic Orchestra. Men det er ikke kun publikum, der kan se frem til koncerten:

- Ingen ord kan udtrykke, hvor lykkelig jeg er for at skulle på turné igen og møde mine fans, lyder det fra Helmut Lotti.

Den nye Europaturné med titlen Helmut Lotti in Concert byder på Helmut Lottis største hits og favoritter blandt alle hans fans, men der er også lagt op til et møde med hans nye album, der er på vej. Albummet udkommer i september 2021, så publikum har god mulighed for at lytte til og lære sangene på det nye album at kende før turnéen, der inkluderer 28 europæiske byer i Holland, Belgien, Tyskland, Schweiz, Østrig og Danmark.

Helmut Lotti er kendt for at mestre forskellige musikalske genrer. I mere end 25 år har han fortolket og overskredet alle genrer og kulturelle grænser som en innovativ musikambassadør. Hans musikalske evner og kreativitet har belønnet ham med adskillige priser og duetpartnere som Andrea Bocelli og Cliff Richard.

Der er altså god grund til at glæde sig til Helmut Lotti kommer til Aalborg igen!

Koncerten er flyttet fra lørdag 12. marts 2022 til fredag 4. november 2022. Købte billetter gælder automatisk til den nye dato, og alle billetkøbere har modtaget en mail med information om flytningen og mulighed for refundering. 

Udsendte pressemeddelelser

Helmut Lotti tilbage til Aalborg på ny Europaturné 02. juni 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566