The Magical Music of Harry Potter

- Live in Concert

Aalborghallen

mandag 29. november 2021 kl. 20:00

Koncert

Priser:
O: 680,- A: 630,- B: 580,- C: 530,- D: 480,-

Til november kan den magiske musik fra Harry Potter opleves, når The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra med kor, solister og et medlem af Weasley-familien indtager scenen i Aalborghallen.

Publikum kan se frem til at opleve al den bedste musik fra Harry Potter-filmene og fra musicalen Harry Potter and the Cursed Child. Og som noget helt specielt vil en af skuespillerne, som spillede et medlem af Weasley-familien være med på scenen og gøre koncerten til en uforglemmelig aften. Hvilket medlem af Weasley-familien, der tager turen til Aalborg, kan vi først løfte sløret for senere.

Aftenen bliver en musikalsk rejse ind i Harry Potters magiske verden fyldt med eventyr, venskab og kærlighed. Med avanceret lys-, lyd- og laseriscenesættelse, samt en hel unik lyddimension, skabes en fortryllende verden, der med garanti kommer til at give publikum gåsehud. 

Koncerten kommer bl.a. til at byde på musikstykker fra alle otte Harry Potter-film samt værker skrevet af talentfulde komponister såsom John Williams, der komponerede musikken til de første tre film, det berømte Hedwigs tema, temamelodien til Harry Potter filmene samt Double Trouble - det klassiske Hogwarts-motiv med børnekor samt den sjove tante Marges Waltz og Witches, Wands and Wizard og titler som Hogwarts Hymn af Patrick Doyle fra den fjerde Harry Potter-film.

Harry Potter-fans kan glæde sig til en magisk og musikalsk aften, der vil få deres hjerter til at banke endnu hurtigere for hele Harry Potter-universet.

Udsendte pressemeddelelser

Magisk Harry Potter koncert med medlem af Weasley familien 17. februar 2021 kl. 11:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566