Hansi Hinterseer

& Tiroler Echo

Aalborghallen

søndag 08. november 2020 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Priser inkl. gebyr
O: 705,- A: 605,- B: 580,- C: 550,- D: 510,-

Hansi Hinterseer er tilbage – nu med et 25-års jubilæumsalbum! For femte gang siden 2011 kommer Schlager-legenden forbi Aalborg for at skabe en folkefest udover det sædvanlige. Den succesrige østriger kan udover sanger skrive skuespiller, TV-vært og tidligere skiløber på sit cv – men når han kommer til den nordjyske hovedstad, er det med et show baseret på sit store bagkatalog af velkendte schlagerhits og højaktuelle jubilæumssange.

Jubilæumsalbummet ”Ich halt zu dir” underbygger hans succesfulde karriere, der er kendetegnet af stabilitet og stor værdsættelse af skikke og traditioner, men albummet er også præget af hans mod på eventyr. Det ses ved kombinationen af tidløse ballader og latinamerikanske rytmer, der får folk til at danse.

Hansi Hinterseer drager som oftest på turné i selskab med Tiroler Echo – og denne gang er ingen undtagelse. Traditionen tro har Hansi endnu en gang valgt at alliere sig med det østrigske orkester fra Tyrol. Tiroler Echo er kendt for at få folk op af stolene, når de folder deres musikalske talent ud på scenen med både keyboard, harmonika, bas, trompet, guitar og saxofon.

Foto: Chris Singer

Kulturpakke

Kulturpakke

Koncerten 8. november tilbydes som kulturpakke, som indeholder aftenbuffet på Comwell Hvide Hus, A-billet, NemPause, overnatning i dobbeltværelse og brunch for 1.514 kr. pr. person.
Sådan bestiller du

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 08. november
Aalborghallen
510-705 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

Hansi Hinterseer tilbage i Aalborghallen på jubilæumsturné 25. februar 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566