menu

Eagle-Eye Cherry

Back On Track World Tour

Europahallen

torsdag 15. februar 2024 kl. 20:00

Koncert

Pris
375,-

Spar 50% med
Study Tickets

Der er nogle sange, der definerer en æra. Eagle-Eye Cherrys Save Tonight fra slutningen af 90'erne er uden tvivl sådan en sang.

Du kan nærmest ikke undgå at have hørt kæmpehittet, der er blevet streamet over 500 millioner gange og stadig bliver spillet i radioen verden over. Save Tonight blev først udgivet i Sverige og nåede amerikansk jord sommeren 1998, hvor singlen blev den mest spillede sang på amerikansk radio.

Efter en tiltrængt pause fra års turnéer er Eagle-Eye Cherry klar med sit nye album Back on Track, og han glæder sig til at spille live og møde publikum igen.

På albummet findes bl.a. sangen Rising Sun, der er en af hans mest arena-egnede sange til dato. Det er en sang om tab, tabt kærlighed og fortiden, men også en fejring af livet og de minder, det har givet.

Den og de andre nye sange - og selvfølgelig Save Tonight - kan du glæde dig til at høre live, når Eagle-Eye Cherry drager på en verdensturné, der foruden det nye album også markerer 25-års jubilæet for udgivelsen af det gennembrudshittende debutalbum Desireless, der inkluderede Save Tonight.

Varm op til koncerten

Billetkontor: +45 9935 5566