menu

Dizzy Mizz Lizzy

Aalborghallen

lørdag 02. april 2022 kl. 19:30

Koncert
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr:
480,- (ståplads)

Grundet COVID-19 er koncerten med Dizzy Mizz Lizzy 11. december 2020 (tidligere 4. april 2020) nu flyttet til lørdag 2. april 2022. Billetter gælder automatisk til den nye dato, men har man ikke mulighed for at deltage, er der mulighed for enten tilgodebevis eller refundering. Alle billetkøbere modtager en mail direkte fra Ticketmaster med yderligere information. Læs mere her

Dizzy Mizz Lizzy gør et stop i Aalborg på deres turné, hvor det nye album, Alter Echo, præsenteres.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen har arbejdet som gale i studiet med numrene til Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, der udkom 20. marts 2020.

”Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet,” sagde Tim Christensen om indspilningen af det nye album.

Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen.

”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” afrunder Tim Christensen.

Koncerten er en ståkoncert, men der vil være et antal unummererede pladser bagerst i salen. 

Foto: Isak Hoffmeyer

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
19:30 02. april
Aalborghallen
480 DKK Inkl. billetgebyr
FÅ BILLETTER!
Køb billet

Udsendte pressemeddelelser

Dizzy Mizz Lizzy koncertturné reddet og flyttet til julemåneden 24. marts 2020 kl. 15:00 Læs mere
Dizzy Mizz Lizzy har premiere i AKKC på ny Danmarksturné 24. september 2019 kl. 07:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566