Deep Purple

- Live In Concert

Skovdalen

torsdag 25. juni 2020 kl. 19:00

Koncert
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr
395,- (ståplads)

Deep Purple er klar til at ryste bladene på bøgetræerne til Skovrock 2020, når de 25. juni, som eneste sommerkoncert i Danmark, indtager Skovdalen i forbindelse med deres Live In Concert-turné.

Det britiske rockband, som i dag består af medlemmerne Ian Gillan (vokal), Ian Paice (trommer) og Roger Glover (bas), samt Steve Morse (guitar) og Don Airey (keyboard), blev dannet tilbage i 1968. Bandet har været aktivt siden da, både live og turnémæssigt, og har gennem årene spyttet flere af rockmusikkens største evergreens ud som Smoke on the Water, Highway Star, Space Truckin og Lazy

Deep Purple har været stilskabende inden for den tunge rockmusik med album som Deep Purple In Rock, Machine Head samt live-albummet Made In Japan, og der er således lagt i kakkelovnen til en sand aften i rock'n'rollens tegn, når de fem veteraner går på scenen i Skovdalen!

Deep Purple udgav senest musik i 2017 i form af bandets 20. studiealbum, Infinite, der efterfølgende høstede flotte anmeldelser i både danske og internationale medier. 

Tilkøb af Meet and Greet
Du kan tilkøbe Meet and Greet med bandet, efter du har købt billet til koncerten. Se flere informationer om Meet and Greet via billetkøbs-knappen eller på DEEPPURPLE.com.

Arrangør: Open Air

Foto: Ben Wolf

Medvirkende

IAN PAICE
DON AIREY
IAN GILLAN
ROGER GLOVER
STEVE MORSE

Udsendte pressemeddelelser

Guitar-riffenes mestre Deep Purple kommer til Skovrock i Aalborg 12. november 2019 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566