Countrykoncert

Heidi Hauge & Arne Benoni og Johnny Hansen & Country Friends

Europahallen

søndag 03. oktober 2021 kl. 15:00

Koncert
Følg facebook event

Pris inkl. gebyr
430,-

Varighed
Ca. 2 timer og 30 min.

Koncerten er flyttet fra 21. januar til 3. oktober 2021 kl. 15 grundet de forlængede restriktioner. Billetkøbere har modtaget information på mail. Læs mere her

Det er tid til at finde både cowboystøvler og -hatte frem, når de norske countrystjerner Heidi Hauge og Arne Benoni sammen med danske Johnny Hansen danner fælles trop på scenen til en festlig countrykoncert.

Der er lagt op til en countrykoncert med både spræl og musik, der taler til de store følelser, når Nordens bedst sælgende countrysangerinde, Heidi Hauge, sammen med den storsælgende norske countrysanger, Arne Benoni, leverer første afdeling af den stemningsfulde countrykoncert.

Anden afdeling står den danske sanger Johnny Hansen for sammen med bandet Country Friends, og her er der garanteret fest, farver og countryhits på stribe. Johnny Hansen er nok bedst kendt som forsanger i partybandet Kandis, men han har også en særlig forkærlighed for countrymusik, hvilket har resulteret i udgivelsen af hans to countryalbums, My Favorite Country Songs 1 og 2.

Udsendte pressemeddelelser

Countrystjerner i fælles koncert-setup 26. august 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566