Bruce Guthro

Celtic X-Mas

Aalborghallen

lørdag 07. december 2019 kl. 20:00

Koncert

Priser:
A: 360,- B: 335,- C: 310,-

Runrig er officielt gået på pension – men det er Bruce Guthro heldigvis ikke! Den canadiske sanger nåede knap 20 år som frontfigur i Runrig, som i fjor sagde endeligt farvel. Men Bruce Guthro har ikke sat farten ned af den grund. 

Celtic X-Mas er en stemningsfuld julekoncert, der rummer flere gode traditioner på én gang: Medrivende fortællinger, smukke keltiske toner og varmt fællesskab.

Bruce Guthro dykker ned i Runrigs store og populære sangkatalog, og publikum kan se frem til en koncert med legendariske minder fra Guthros tid med Runrig smukt flettet sammen med hans egne originale sange, samt irske klassikere og engelske julesange.

Blandt ledsagerne på scenen er violinisten Róisín Ryan, hvis unikke stemme både tryllebinder og sætter følelserne fri. Hun er en central del af et stærkt internationalt orkester på 6 mand, som i et par timer deler en ægte keltisk højtidsstemning med publikum. Og som traditionen byder, vil Bruce Guthro fortælle om sin egen jul på Nova Scotia og de sære og skæve liv, der leves der.

Udsendte pressemeddelelser

X-forsanger i Runrig Bruce Guthro klar med ny tour 03. december 2018 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566