menu

Benjamin Hav & Familien

Live 2022

Aalborghallen

lørdag 05. november 2022 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris
430,- (ståplads)

Spar 50% med

Bestil spisning

Benjamin Hav og bandet Familien rammer AKKC som første spillested, når de drager på turné i landets fire største byer.

Det bliver deres største koncert til dato, så du kan forvente en hæsblæsende koncert med overskud, energi og momenter af ren genialitet.

Den tidligere Benal-rapper har håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere til det 7-mand store band, som han kalder Familien. Efter nogle utrolig vellykkede koncerter i 2021, står Benjamin Hav og Familien igen klar til at bringe hiphoppen ud i landet.

I efteråret spillede Benjamin Hav sine første koncerter som soloartist. Anmelderne blev blæst bagover af begejstring og kvitterede med 5-stjernede anmeldelser, hvor han blev kaldt en musikalsk Messias og rost for sin ud-af-boksen-tækning. Det har nu cementeret hiphop-musikeren som én af de mest spændende liveartister i Danmark.

Med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som én af Danmarks bedste rappere. Hans musik, persona og kringlede tekstunivers sender lyttere og fans på en forunderlig og musikalsk rejse.

Hans leg med sproget gør ham helt speciel og næsten svær at forstå, men den danske rapper er et frisk pust til den hiphop-lyd, der har domineret hitlisterne i mange år.

Om koncerten siger Benjamin Hav:

- Du har ikke set et show så magisk siden din farmors formidable farsbrød rektal-returnerede i formmæssigt intakte skiver, omsluttet af brunsovs agtigt sekret, plaskende på gulvet, med kolde uempatiske øjne, og en fossende varme på dine små inderlår, en råkold decembermorgen inden den første smøg blev til to. Du skal forvente intet, men samtidig alting!

Late Night efter koncerten
Efter koncerten er der Late Night, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre ud i nattetimerne. Glæd dig til afterparty-stemning med cocktails, DJ, fest og farver i foyeren.

Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Anmeldelser

Politiken
"Det her var en af de helt sjældne koncerter"
Nordjyske Stiftstidende
"En skør og skæv og mærkværdig og frem for alt en meget, meget anderledes - og meget fængende - koncertoplevelse"
Ekstra Bladet
"Det var konsekvent gennemført tilsat mageløs timing, mens Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde. Det var raplende. Men ufatteligt godt tænkt"

Udsendte pressemeddelelser

Benjamin Hav på ny turné med premiere i Aalborg 30. marts 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566