menu

Benjamin Hav & Familien

BIG SHOW!

Aalborghallen

lørdag 25. november 2023 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Priser 
Standard: 430,-
Hot Ticket m. Early Entry: 480,-
Hot Ticket m. Early Entry + T-shirt: 730,-
Hot Ticket m. Keyhanger: 480,-

Alle billettyper er ståpladser

Spar 50% med

Bestil spisning

Det bliver kæmpestort, når Benjamin Hav & Familien rammer Aalborg med deres BIG SHOW!

I 2022 bragte Benjamin Hav & Familien festen til Aalborg, og til november vender de tilbage med et helt nyt setup og en endnu større familiefest. Sådan har du aldrig set dem før!

Du kan glæde dig til at høre genkendelige hits som ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” i et nyt, storslået format.

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, Familien, som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser).

Benjamin Hav & Familien væltede AKKC i 2022. Koncerten var starten på en lavine af fremragende anmeldelser fra blandt andre Appetize, Nordjyske og GAFFA, der alle gav showet 5 stjerner.

Med masser af ros og selvtillid i bagagen afslører Benjamin Hav & Familien, at deres allerede vellidte musikalske setup, sorte humor og underholdende sceneshow bliver ophøjet til et helt andet niveau.

- Det bliver et nyt show. Alt er nyt på nær mit band Familien. Alt andet er en nyhed. Vi har nye bevægelser og hofter. Nyt tøj. Ny scene. Det er nytårsaften bare med wow i stedet for torsk, siger Benjamin Hav om turnéen.

Late Night efter koncerten
Efter koncerten er der Late Night, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre ud i nattetimerne. Glæd dig til afterparty-stemning med cocktails, DJ, fest og farver i foyeren. Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Hot Tickets
Køber du en Hot Ticket med Early Entry får du adgang til salen 30 min. før dørene åbner for billetkøbere med standard ståplads.
Derudover får du særskilt VIP-indgang med check-in hos VIP-personale.
Køber du Hot Ticket med t-shirt eller keyhanger, vil du få den udleveret i AKKC på koncertdagen.

Lyt til Benjamin Hav

Anmeldelser fra 2022

Politiken
"Det her var en af de helt sjældne koncerter"
Nordjyske Stiftstidende
"En skør og skæv og mærkværdig og frem for alt en meget, meget anderledes - og meget fængende - koncertoplevelse"
Ekstra Bladet
"Det var konsekvent gennemført tilsat mageløs timing, mens Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde. Det var raplende. Men ufatteligt godt tænkt"
GAFFA
"Det var med høj energi, ufatteligt sort humor og vild musikalitet, at Benjamin Hav og Familien indtog Aalborg Kongres & Kultur Center."
Appetize
"Der er ingen tvivl om at Benjamin Hav får svært ved at toppe denne koncert-oplevelse, men jeg er sikker på, at han vil gøre sit allerbedste forsøg på at gøre det en gang ude i fremtiden."

Billetkontor: +45 9935 5566