menu

Bassfest

Faustix, Neptunica, Alexander Brown, Gelida & DJ Casper Ørum

Europahallen

lørdag 22. marts 2025 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris (ståplads)
325,-

Spar 50% med
Study Tickets

Varighed
Ca. 3 timer og 45 min.

Gør dig klar til at Skub Til Taget, når beatet dropper til kæææmpe Bassfest med Faustix, Neptunica, Alexander Brown, Gelida og DJ Casper Ørum.

Til sidste Bassfest blev billetterne revet væk, så nu vi gentager vi successen med en række nye, sprøde kunstnere!

De fem topartister er kendt for ikke at gå på kompromis med hverken musikkvaliteten eller måden, den er mixet på, så det bliver med garanti en kæmpe fest, når de tester bassen i vores højtalere!

Faustix er en dansk dj og producer, som i over 10 år har gjort sig bemærket på den danske musikscene med hits som Revolution og Crying In The Sun. Han har lavet musik med flere internationale artister blandt andre Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange flere.

Du kender måske den succesfulde danske dj Alexander Brown som manden bag club-hittet Skub Til Taget. Han har arbejdet sammen med kunstnere som Morten Hampenberg, Busta Rhymes, Pitbull, Lil Wayne og mange flere.

Gelida er en dansk dj, producer og sangskriver, der allerede har etableret sig i musikkens elite til trods for sin unge alder på bare 21 år. Han er kendt for sine festivalorienterede dance-hits, og han har på rekordtid skabt et reach på mere end 1,5 millioner ugentlige lyttere.

Den tyske dj og producer Neptunica har over 300 millioner streams på Spotify, og i 2022 var hans single Love is Gone en af de mest streamede sange efterfulgt af hittet Marble, som nåede Spotify Global Charts Dance.

DJ Casper Ørum, som mange kender under kunstnernavnet DJ Vision, er en utrolig skarp og rutineret dansk show-dj med over 25 års dj-erfaring i både ind- og udland. Han er en utrolig kompetent dj, der er eminent til at læse sit publikum. Han spiller ikke kun musikken, men holder en kæmpe fest!

Billetkontor: +45 9935 5566