menu

Bassfest

Faustix, LIZOT, ItaloBrothers & DJ Casper Ørum

Aalborghallen

lørdag 16. marts 2024 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris
300,-

Spar 50% med
Study Tickets

Varighed
Ca. 3 timer og 15 min.

Gør dig klar til en ren Revolution, når beatet dropper til kæææmpe Bassfest med Faustix, LIZOT, ItaloBrothers og DJ Casper Ørum!

Godt nok er koncerten i marts, men vi garanterer, at luften kommer til at føles som Summer Air, når de fyrer op for pumpende basser og musikalske overraskelser.

De fire topartister er kendt for ikke at gå på kompromis med hverken musikkvaliteten eller måden, den er mixet på, så det bliver med garanti en kæmpe fest, når de tester bassen i vores højtalere!

Faustix er en dansk DJ og producer, som i over 10 år har gjort sig bemærket på den danske musikscene med hits som Revolution og Crying In The Sun. Han har lavet musik med flere internationale artister blandt andre Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange flere.

LIZOT består af den tyske producer Max Kleinschmidt og hans DJ-kollega Patrick Art, som siden 2015 har været en stor succes på de tyske hitlister. I 2020 fik de deres internationale gennembrud med deres single Weekend, som har opnået over 120 millioner streams. Takket være de specialdesignede LIVE-visuals er hvert LIZOT-show noget ekstraordinært.

Det tyske ’dance project’, ItaloBrothers, har over én milliard streams alene på Spotify, fået multi-platin-priser i flere lande og spiller udsolgte shows over hele verden. ItaloBrothers har opnået verdensspændende succes med hits som Stamp On The Ground, Summer Air og My Life Is A Party, og de fyrede den endnu en gang for vildt af på Nibe Festival i år.

DJ Casper Ørum, som mange kender under kunstnernavnet DJ Vision, er en utrolig skarp og rutineret dansk show-DJ med over 25 års DJ-erfaring i både ind- og udland. Han er en utrolig kompetent DJ, der eminent til at læse sit publikum. Han spiller ikke kun musikken, men holder en fest med sit publikum.

Hvis du også gerne vil have, at dit Life Is A Party, så køb billetter, smør basarmen og Stamp On The Ground til salen kommer til at ryste.

Late Night efter koncerten
Bare rolig, basarmen behøver ikke at holde fri efter koncerten! Når koncerten slutter er der Late Night, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre ud i nattetimerne. Glæd dig til afterparty-stemning med cocktails, DJ, fest og farver i foyeren. Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Billetkontor: +45 9935 5566