menu

Anders Blichfeldt solo

Tik Tak Tour 2024

Europahallen

onsdag 17. april 2024 kl. 20:00

Koncert
Følg facebook event

Pris
365,-

Spar 50% med

Varighed
Ca. 2 x 45 min.

Det er nok de færreste voksne danskere, der ikke kan huske sig selv give den gas på dansegulvet i festligt lag, skrålende ”Boooonsoir Madame. I know who you are Madame. You used to be a Mademoiselle. I know you too well”.

Anders Blichfeldt og bandet Big Fat Snake har gennem tiden skabt en hel række elskede hits, der gang på gang bliver spillet og sunget med på. I 2022 udgav Anders Blichfeldt Tik Tak – en sang om fire veninders livslange venskab – en sang, der betød, at Anders Blichfeldt, i en alder af 58 år, fik sit første hit på dansk. Tik Tak er derfor blevet titelsang på Anders Blichfeldts nye soloturné, som han drager ud på de danske landeveje med i 2024.

På den nye soloturné tager Anders Blichfeldt udgangspunkt i livets forskellige faser. Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, såsom Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight for Your Love, Female Voice m.fl., tv-showet Toppen af Poppen og Queens rockmusical, hvor Anders Blichfeldt spillede hovedrollen i foråret 2023. Derudover bliver der også plads til nogle helt nye sange.

Publikum får lejlighed til at grine, synge med og fælde en lille tåre, når Anders Blichfeldt går på scenen. Den folkekære sanger fortæller om den svære vej til kærligheden, om at være far til fire, farfar til tre små piger, og den bedrift det er at være gift i over 35 år.

Han fortæller også om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver tv-vært på TV2 Charlie og medvirker i tv-serien Kendisfamilier.

Alt i alt er der lagt op til en musikalsk og rørende aften, når Anders Blichfeldt gæster Europahallen til næste år.

Varm op til koncerten

Billetkontor: +45 9935 5566