I sidste øjeblik

Teaterkomedien om kærlighed og venskab

Europahallen

tirsdag 30. oktober 2018 kl. 20:00

Komedie
Følg facebook event

Pris:
A: 345,- B: 295,-

Varighed:
2 timer og 20 minutter inkl. pause

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Det er essensen i teaterkomedien I sidste øjeblik, der handler om kærlighed og venskab lige før lukketid, og som har Lisbet Dahl i en af hovedrollerne.

I stykket følger vi den nedtrykte enke Marianne, der udgør det dominerende centrum i bridge-aftenerne med de to veninder Solvej og Anne-Louise.

De befinder sig alle i livets efterår, og særligt Marianne er påvirket af den trykkende alderdom. Synet på livet vendes dog på hovedet, da Marianne lærer enke-manden Per og en ung handymand fra kommunen at kende, som begge rusker op i de tre kvinder og minder dem om at tage chancer og nyde tilværelsen til det sidste.

Det er tre erfarne skuespillerinder, der varetager hovedrollerne i dette humorfyldte teaterstykke.

Lisbet Dahl uddannede sig som skuespiller i 1967 ved Aalborg Teater og har spillet både teater og revy samt optrådt i film og på tv.

Sonja Oppenhagen blev uddannet fra Odense Teater i 1971, og den 69-årige skuespillerinde er særligt kendt for rollen som Vicky i Matador og for sin medvirken i TV2’s Badehotellet.

Susanne Heinrich, oprindelig udlært balletdanserinde, udgør den sidste hovedrolle i det kvindelige trekløver. Ligesom sine kolleger har Susanne Heinrich stor erfaring med både at stå på en teaterscene og foran kameraet, og hun har blandt andet optrådt på Det Kongelige Teater og medvirket i tv-serie-klassikeren Huset på Christianshavn.

Medvirkende

Lisbet Dahl
Sonja Oppenhagen
Susanne Heinrich
Joen Bille
Søren Bang Jensen
Jeanette Binderup-Schultz

INSTRUKTION:
Kasper Wilton

MANUSKRIPT:
Carin Mannheimer

OVERSÆTTELSE:
Sebastian Dorset

SCENOGRAFI:
Marianne Nilsson

Udsendte pressemeddelelser

I sidste øjeblik Komedie om kærlighed og venskab i livets efterår 04. oktober 2018 kl. 11:23 Læs mere
Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566