Stig Rossen

- Årets Julekoncert 2020

Aalborghallen

mandag 30. november 2020 kl. 20:00

Julekoncert

Priser inkl. gebyr
A: 420,- B: 400,- C: 380,- D: 350,-

Varighed
2 x 45 minutter 

Efter 25-års jubilæet i 2019 glæder Stig Rossen og hans julehold sig til igen at turnere rundt i hele landet for at bringe musik, sang og julestemning til store og små.

For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af deres juletradition. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere.

Årets gæstesolist er Katrine Nørgaard. Stig og Katrine har arbejdet sammen i flere store danske musicals, bl.a. Spamalot, Chess og Leonora Christina. De stod også på scenen sammen forrige sommer i Koldinghus Live. Katrine var understudy på rollen som Evita i Herning sidste år og har senest medvirket i Vild med Dans – The Musical på Østre Gasværk.

Kulissen er traditionen tro den hyggelige julestue med træer, lys, gaver, den buldrende pejs og lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sidder og læser årets julehistorie.

Musikalitet, nærvær og traditioner i skøn forening. Glæd dig til Årets Julekoncert 2020!

Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566