menu

Stig Rossen

Årets Julekoncert 2022

Aalborghallen

torsdag 01. december 2022 kl. 20:00

Julekoncert
Følg facebook event

Priser
A: 440,- B: 420,- C: 400,- D: 370,-

Varighed
1 time og 50 min. inkl. pause

Ingen jul uden Stig Rossen og Årets Julekoncert. Det gælder naturligvis også i 2022, hvor Stig for 28. år i træk drager hele landet rundt for at sprede julestemning.

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra?

Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist Andrea Lykke Oehlenschlæger og hele det trofaste julehold. Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsband og de fire fantastiske korsangere.

Stig Rossen havde også fornøjelsen af Andrea Lykke Oehlenschlæger som gæstesolist i 2018, hvor hun endnu var ganske ukendt om artist. Siden har hun slået sit navn fast på den danske musikscene - ikke mindst med sin fantastiske præstation i musicalen The Bodyguard, hvor hun blev rost til skyerne af såvel publikum som anmeldere.

Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til Årets Julekoncert for første gang eller for 28. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

Billetkontor: +45 9935 5566