menu

Stig Rossen

- Årets Julekoncert 2021

Aalborghallen

torsdag 02. december 2021 kl. 20:00

Julekoncert
Følg facebook event

FÅ BILLETTER!

Pris
A: 430,- B: 410,- C: 390,- D: 360,-

Varighed
1 time og 50 min. inkl. pause

Bestil spisning

Bestil NemPause

Stig Rossen fylder traditionen tro Aalborghallen med juleglade nordjyder, når han vender tilbage med Årets Julekoncert 2021.

Efter et år, hvor få ting har været som de plejer, er der ekstra meget brug for traditioner, der samler og forener os. For mange er Stig Rossens årlige julekoncert netop en tradition, der samler familie og venner til lyden af jul og nærvær. Flere har været med helt fra begyndelsen, og mange er enige om, at julestemningen først for alvor indfinder sig, når de har været til den årlige julekoncert.

I år er det 27. gang julekaravanen bringer den særlige julestemning rundt i landet. Med sig har Stig Rossen som altid sine fire fantastiske korsangere og de seks både veloplagte og velspillende musikere under kapelmester Thomas Jaques kyndige ledelse.

Udover de mange velkendte ansigter, er der traditionen tro også et enkelt nyt ansigt med på scenen. Dette års gæstesolist er Johanne Milland, der er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet i Fredericia 2019, og som har spillet med i flere store musicals. Derudover har hun hovedrollen i Anna Emma Haudals nye spillefilm Venuseffekten, der har biografpremiere i december 2021. Årets gæstesolist er altså en eminent sangerinde, der også mestrer skuespillets kunst.

Sammen med Johanne Milland og hele holdet inviterer Stig Rossen indenfor i sin hyggelige julestue med masser af juletræer, lys og gaver. Her vil han i skæret fra den knitrende pejs bringe alt det, vi går og hungrer efter ved juletid, sammen i en skøn forening bestående af hygge, traditioner og musikalitet.

Årets Julekoncert 2021 vil som altid bestå af stemningsfulde juleklassikere fra både det danske og internationale julerepertoire. Det er velkendte sange, vi ikke vil undvære, såvel som musikalske perler, vi måske havde glemt, at vi elskede. I løbet af aftenen vil Stig Rossen sætte sig i lænestolen og læse årets julehistorie højt for publikum mens sneen daler foran vinduerne på bagtæppets storskærme.

Publikum kan se frem til en skøn koncertoplevelse for hele familien, der med garanti vil få julestemingen frem hos både store og små.

Udsendte pressemeddelelser

Stig Rossen juler igen i 2021 01. december 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566